Cadde Hadi İnşallah film Müziği’nden, "Elmanın Yarısı" video klibi

Hadi İnşallah film Müziği’nden, "Elmanın Yarısı" video klibi

25.11.2014 - 11:58 | Son Güncellenme:

Hadi İnşallah filminin müziği olan Elmanın Yarısı Murat Boz’un benzersiz yorumuyla sizlerle birlikte. Murat Boz’un seslendirdiği Elmanın yarısı isimli Hadi İnşallah film müziği oldukça beğenildi. İşte o "Elmanın Yarısı" video klibi...

Hadi İnşallah film Müziği’nden, Elmanın Yarısı video klibi

Başrollerini Büşra Pekin ve Murat Boz’un paylaştığı Hadi İnşallah, Pucca’nın kitaplarından uyarlanan senaryosuyla 28 Kasım’da vizyona giriyor. Yılın en çok konuşulacak filmi 'Hadi İnşallah'tan Kayahan’a saygı dolu bir selam geldi!

Murat Boz, DMC'den yayınlanan, Hadi İnşallah film Müziği’nden, "Elmanın Yarısı" video klibi ile ilk kez sevenleriyle buluştu.

Aşk ve kahkahanın bir arada olduğu, başrollerini Murat Boz ve Büşra Pekin’in oynadığı ‘Hadi İnşallah’la bir Kayahan klasiği beyazperdede olacak. Yönetmenliğini "Hokkabaz" ve "A.R.O.G" filmlerini yöneten Ali Taner Baltacı’nın yaptığı Hadi İnşallah’ta Murat Boz, Büyük Usta’nın 90’lara damga vuran şarkılardan biri olan ‘Elmanın Yarısı’nı yeni haliyle yorumladı.

Boz yorumlu Kayahan klasiği Elmanın Yarısı filmin sürprizlerinden sadece biri! 28 Kasım’da vizyona girecek olan “HADİ İNŞALLAH”da Pekin ve Boz’a Şinasi Yurtsever, Müjde Uzman, Cezmi Baskın, Hülya Gülşen, İdil Dizdar ve Aydan Taş eşlik ediyor.