Teknoloji Haftanın iOS Uygulamaları - TOP 10!

Haftanın iOS Uygulamaları - TOP 10!

28.05.2013 - 09:49 | Son Güncellenme:

Her hafta sizler için bir araya getirdiğimiz en popüler mobil oyun/uygulamalar listemizi bugün yeniden gözden geçirdik ve sizler için İOS platformundaki en iyi 10'u seçtik.

Haftanın iOS Uygulamaları - TOP 10

Karşınızda “¨ listemiz.

Haberin Devamı

1-Sonic Dash

90’dandan bu yana efsaneleşen oyun Sonic’in kontrolünü sağlayarak, farklı parkurlarda hızla koşturun, altınları toplatın ve son yaptığınız en yüksek skora bir yenisini daha ekleyin. SEGA’nın unutulmaz yüzü Sonic Dash, App Store’da ücretsiz olarak yer alıyor.

2-Get Glue

Bir fikir yayma uygulaması olan Get Glue, sosyal medyayı kullanarak arkadaşlarınızla o telefonda yaptığınız şeyi paylaşmaya ve tavsiye etmeye yarıyor. İster oyun oynayın, ister film izleyin isterseniz de müzik dinleyin; o an yaptığınız ne varsa fikir belirtip tanıdık/tanımadık tüm teknoloji kullanıcılarına rehber olabilirsiniz.

3-Emojidom – Surat ve Emoji

Facebook, Twitter, Whatsapp ve benzeri sosyal mesajlaşma platformlarında kullanılmak üzere yüzlerce farklı ifade istiyorsanız Emojidom tam da size göre.

Haberin Devamı

4-Slash 360 LT

Dünyaca ünlü gitarist Slash’ın son solo albümü olan Apocaliyptic Love’ı kaydederken stüdyo ortamı hakkında resimlerin ve 360 derece panoramaların bulunduğu bir uygulama. Ayrıca bu uygulama üzerinden her şarkıyı ücretli olarak satın alabiliyor ve uygulamanın müzik çalarına dahil edebiliyorsunuz.

5-Sleep Sound

Bu uygulamanın kullanıcılara gelme amacı ise tamamen huzur vericilik. Onlarca farklı huzurlu seslerin bir araya getirilerek oluşturulan uygulama, sizi uyumaya sevk ediyor. Ses düzeyini belirleyebiliyor, sesleri sıraya koyabiliyor ve uygulamanın ne zaman kapanacağını belirleyebiliyorsunuz. Bakalım siz ne kadar sürede uyuyacaksınız..

6-Fast & Furious 6: The Game

Kendi hayran kitlesini kısa sürede tamamlayan film, 6.serisi ile vizyona girdi. Daha önceden haberlerinin de bulunduğu The Game, Fast & Furious 6 ile birlikte oyun dünyasına giriş yaptı. Arabanızı seçin, modifiye edin ve Facebook’ta paylaşarak arkadaşlarınıza meydan okuyun.

7-Cam Find – Search With Your Camera

Karşınızda bir cisim duruyor ve ne olduğunu bilmiyorsunuz. Farklı bir ülkede veya farklı bir ürünle karşı karşıyasınız. Hiç sorun değil, tek yapmanız gereken Cam Find uygulamasını açıp, kamerayı tanımlayamadığınız cismin üstüne tutmak.

Haberin Devamı

8-Sago Mini Sound Box

Minik ve minik kalanlar için güzel bir uygulama haline dönüştürülen Sago, aslında adını tam anlamıyla taşıyan bir ses kutusu. Renkli ekranın büyüleyiciliğinin yanı sıra 9 ayrı ses seçeneği de bulunan Sound Box, 16 MB boyutunda ve ücretsiz olarak sunuluyor.

9-Moldiv – Collage Photo Editor

Çektiğiniz fotoğrafları anında bir araya getirmek ve tek bir resimde mi toplamak istiyorsunuz, işte bu uygulama tam da size göre. Çeşitli efektler verebileceğiniz, birçok kolaj oluşturabileceğiniz bu resim düzenleme uygulamasındaki eserlerinizi sosyal ağlarla anında paylaşabiliyorsunuz.

10-Diyetteyim

İsminden de belli olduğu üzere uygulama tamamen kişinin sağlıklı yaşamına ve zayıflamasına yönelik geliştirilmiş. Sağlıklı vücut ölçüleri nasıldır, neler yenmeli, nasıl spor yapılmalı? Bu soruların cevabı bu uygulamada, tek gereken vücut bilgilerinizi girmek ve diyete adım adım başlamak.