Cadde Haftanın mekanları

Haftanın mekanları

26.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları

Dört farklı menü

Haberin Devamı

Feriye Palace, Boğaz’ın nefes aldıran atmosferi ve Ramazan’a özel hazırlanan dört farklı menüsüyle konuklarını karşılıyor.

Menüler, Türk ve Osmanlı mutfağı lezzetlerinden oluşuyor. İlk olarak geleneksel kahvaltılıklarla taze fasulye, yaprak sarma, mini imambayıldı gibi hafif zeytinyağlılar ve Ramazan’ın vazgeçilmezi soğuk şerbetler servis ediliyor.

Ana yemekte ise terbiyeli kuzu gerdan çorbası, etli yaprak sarma, hünkar beğendili kebap, kuzu tandır ve defneli levrek külbastısı gibi seçenekler bulunuyor.

Haftanın mekanları

Zengin iftar sofraları...

Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, misafirlerini zengin iftar sofralarında ağırlıyor. Hurma, zeytin, bal, kaymak, sucuk, pastırma ve yöresel peynirlerden oluşan geleneksel iftariyeliklere, sıcak çorba eşlik ediyor. Ramazan’ın bahar aylarına denk gelmesi nedeniyle zeytinyağlıların yanında kebap çeşitleri, bol sebzeli, hafif ve az baharatlı sunuluyor. İftar menüsü, künefe, fırın sütlaç ve güllaçla sonlandırılıyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları

Makul fiyatlar...

Bağdat Caddesi Köpük Cafe Bistro, menüsü, lezzetli porsiyonları ve makul fiyatlarıyla konuklarına hizmet veriyor. Ramazan ayına özel menüler de hazırlayan mekan, ayrıca organizasyonlar için uygun bir ortam sunuyor.

Haftanın mekanları

Geleneksel tatlar bir arada

Hilton İstanbul Bomonti’nin içinde yer alan The Globe, bu yılki Ramazan menüsünü yöresel, Osmanlı-Türk mutfağının geleneksel lezzetleri ve Anadolu’dan gelen tescilli ürünlerle hazırlıyor. Aynı zamanda eforea SPA, misafirlerine Ramazan boyunca aynı gün içerisinde alacağı ikinci bakımlarda yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor.

Haftanın mekanları