Cadde Haftanın mekanları

Haftanın mekanları

22.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Yemek eşliğinde canlı müzik Tayfun Topal’ın sahibi olduğu Jüpiter Group’un gözde adreslerinden People, yeniden İstanbul’da hizmet vermeye başladı. Mekan, özel menüsü ve ambiyansının yanı sıra, Mehmet Erdem, Deniz Seki, Berkay, Cenk Eren ve Selen Servi’nin farklı günlerdeki performanslarıyla da konuklarını ağırlıyor.

Haftanın mekanları

Peru esintisi

Haberin Devamı

Swissôtel the Bosphorus’ta yer alan 16 Roof, pazar günkü brunch menüsüne, Peru yemeklerini de ekledi. Çocuklar içinse, özel yiyeceklerin yanı sıra, oyun alanları ve aktiviteler bulunuyor.

Haftanın mekanları

Çikolata ve kahve bir arada

1983Beyoğlu, çikolata ve kahveyi bir araya getirdi. Beyoğlu’nun yanı sıra Antalya, Adana, Muğla, Mersin, Yalova, Afyon ve Balıkesir’deki şubelerinde hizmet veren marka, fındıklı, sütlü, bitter kırma çikolatalarını Türk ve dünya kahveleriyle müşterilerine sunuyor.

Haftanın mekanları

Mevsime göre menü

Nişantaşı’ndaki Must, mevsime uygun menüsüyle hizmet veriyor. Mekanda, her gece farklı DJ’ler setin başına geçiyor.

Haftanın mekanları

Kelle paçadan sonra kebap

Mahir Restaurant, Osmanbey’de ikinci şubesini açtı. İlk yerinde kelle paça sunan mekan, bu kez kebap konseptiyle konuklarını ağırlıyor. Aşçılığını Mahir Nazlıcan’ın üstlendiği restoranın, işletmeciliğini ise Uğur Nazlıcan yapıyor. Menüdeki kelle paça, kendi suyundan pişiriliyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları

Altı gün hizmet

Arnavutköy’deki Small, yeni sezona, ‘Merhaba’ dedi. Mekan, pazartesi hariç haftanın altı günü hizmet veriyor. İşletmeciliği Sibel Mert’in, müzik direktörlüğünü ise Ayhan Kıray’ın üstlendiği partilerde, eğlence sabaha kadar sürüyor.

Haftanın mekanları