Cadde Haftanın mekanları

Haftanın mekanları

03.11.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları

360 derece deniz manzarası

Haberin Devamı

Ataköy by Balıkçı, deniz mahsulleri menüsü dışında geleneksel levanten ve Rum mutfağı lezzetini de misafirlerine sunuyor. Şeflerin özgün tatlarıyla, balık spesiyalleri yapılırken, 360 derece deniz manzarasıyla da ayrı bir keyif yaşatıyor.

Haftanın mekanları

Hem müzik hem yemek

Emirgan Group bünyesindeki La Boucherie, Dinner Theatre konsepti, programları ve lezzetleriyle, yeni sezonda Fransız usulü gastronomik bir deneyim yaşatıyor. Her gün farklı bir menü ve sahne performansı sunan mekanda, interaktif tiyatrocuların yanı sıra çarşamba Ayta Sözeri, perşembe Özge Fışkın, cuma Ceynur, cumartesi Meltem Cumbul, pazar programında Umut Kurt bulunuyor.

Haftanın mekanları

Konsepti yenilendi

Zorlu Center’daki Fauchon Paris, menüsünü yeniledi. Konseptini de değiştiren mekan, Fransız lezzet geleneklerini misafirleriyle paylaşıyor. Mekan, kokteyl-lerin yanı sıra her gün DJ performan-sıyla müzikseverlerin adresi oluyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları

Haftanın mekanları

Malzemeler Anadolu’dan

Maslak 1453’ün içindeki Esnaf, meyhane ve gazino konseptlerinin birleşimini barındırıyor.
Şef Mehmet Ali Çelik’in sunumuyla Türkiye’nin yöresel lezzetlerinden oluşturulan menüde, ceviz Bitlis’ten, tahin Urfa’dan, nar ekşisiyse Antakya’dan geliyor.

Haftanın mekanları

Güncellenen menü

Vadistanbul’da kapılarını açan Michelle Brasserie, seçkin lezzetleri bir arada sunuyor. Mekanda zengin kahvaltı menüsünün yanı sıra başlangıçlarında köz pancar, acılı tavuk kanatları, etli marul ve yeşil peynir tabağı; ana yemeklerdeyse dana kaburga, cafe de Paris bonfile, ızgara antrikot ve somon gibi seçenekler var.

Haftanın mekanları

Haftanın mekanları