Cadde Haftanın paylaşımları

Haftanın paylaşımları

09.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü yıldızlar, kendi hayatlarını sosyal medya platformlarında takipçilerine yansıtıyor. Kimi zaman çok beğenilen fotoğraflar, kimi zaman da eleştiri yağmuruna tutuluyor. İşte hafta boyunca, ünlülerin Instagram hesaplarından paylaştığı, dikkat çeken kareler...

Haftanın paylaşımları

Justin Timberlake, geçtiğimiz günlerde eşi Jessica Biel ile Fransa tatiline çıktı. Paris’te romantik bir poz veren ikiliden şarkıcının, “Gece yarısı” yorumunu yazdığı fotoğrafı, beğeni yağmuruna tutuldu.

Haftanın paylaşımları

Jimmy Kimmel, hafta içinde balığa çıktı. Yaklaşık 50 km. at sırtında gittiğini belirten şovmen, yakaladığı balıkla verdiği pozun altına şunları yazdı: “Flathead Nehri’nde bu arkadaşı buldum!”

Haftanın paylaşımları

Bella Hadid, arkadaşlarıyla Malibu’da bulunan bir hayvanat bahçesini ziyaret etti. Zürafaları elleriyle besleyen genç modelin eğlenceli paylaşımları, kısa sürede binlerce beğeni topladı.

Haftanın paylaşımları

Paris Hilton, ABD’de 5 Temmuz’da kutlanan Milli Bikini Günü’ne özel bir kareyi, takipçilerinin beğenisine sundu. Siyah mayokinisiyle dikkat çeken sosyetik güzel, karenin altına, “Seksi bir gün geçirmenizi dilerim” diye yazdı.

Haftanın paylaşımları

Maroon 5 grubunun solisti Adam Levine’e nazar değdi. Gözünde arpacık çıkan popçu, çektiği selfie’nin altına, “Bakın gözüm ne kadar da çekici görünüyor!” notunu düştü.

Haftanın paylaşımları