Cadde Haftanın paylaşımları

Haftanın paylaşımları

26.11.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü yıldızlar, kendi hayatlarını sosyal medya platformlarında takipçilerine yansıtıyor. Kimi zaman çok beğenilen fotoğraflar, kimi zaman da eleştiri yağmuruna tutuluyor. İşte hafta boyunca, ünlülerin Instagram hesaplarından paylaştığı, dikkat çeken kareler... Heidi Klum ve Tom Kaulitz, sahilde çektirdikleri aşk dolu bir pozu, takipçilerinin beğenisine sundu. Fotoğrafa, “Çok tatlısınız” gibi yorumlar yapıldı.

Haftanın paylaşımları

Joan Smalls, Şükran Günü’nü Büyük Kanyon’da geçirdi. Sürekli kızarmış hindi fotoğrafı paylaşan ünlü isimleri eleştiren model, “İşte burada kısa bir mola verebilirsiniz” notunu düştü.

Haberin Devamı

Haftanın paylaşımları

Jason Mraz, aile çiftliğinde yetiştirip ticaretini yaptığı avokadolarla poz verdi. Eğlenceli karesini paylaşan müzisyen, şu notu düştü: “Bu ayki konserlerime avokadolarınızı getirirseniz, onları imzalarım. Biletler satışta!”

Haftanın paylaşımları

Dwayne Johnson, kızı Eliana’nın yeni filmlerinde kamera karşısında geçeceğini açıkladı. Kahvaltı sofrasında poz veren yıldızın karesi, 2 milyondan fazla beğeni topladı.

Haftanın paylaşımları

Sofia Vergara, çanta ve ayakkabı tasarladı. Payless mağazalarında satışa çıkacak ürünler için objektif karşısına geçen oyuncu, “Koleksiyonumu tanıtmaktan heyecan duyuyorum” diye yazdı.

Haftanın paylaşımları