Cadde Haftanın paylaşımları

Haftanın paylaşımları

03.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü yıldızlar, kendi hayatlarını sosyal medya platformlarında takipçilerine yansıtıyor. Kimi zaman çok beğenilen fotoğraflar, kimi zaman da eleştiri yağmuruna tutuluyor. İşte hafta boyunca, ünlülerin Instagram hesaplarından paylaştığı, dikkat çeken kareler...

Haftanın paylaşımları

Izabel Goulart, Münih’te düzenlenen bir davete katıldı. Gece öncesi şehrin sokaklarını keşfe çıkan model, renkli kombiniyle dikkat çekti.

Haberin Devamı

Haftanın paylaşımları

Lupita Nnyongo, Meksika tatiline devam ediyor. Tulum’da kalan Oscar ödüllü oyuncu, tatilden bir fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.

Haftanın paylaşımları

Mariah Carey, yıllar önce Disneyland’de çektirdiği karesini ‘#tbt’ etiketiyle paylaştı. Mickey Mouse’la fotoğraf çektiren şarkıcı, “Canım arkadaşım” ifadesini kullandı.

Haftanın paylaşımları

Camila Cabello, Sve The Children derneğinin yeni elçisi oldu. Çocuklarla çektirdiği kareleri yayınlayan şarkıcı, “Minikleri, yetişkinlerden daha çok seviyorum. Onların masumiyeti, hayal gücü ve dürüstlüğüne bayılıyorum” notunu düştü.

Haftanın paylaşımları

Winnie Harlow, Instagram’da 5 milyon takipçi sayısına ulaştı. Bu durumu eğlenceli kareyle kutlayan Kanadalı model, “İşte böyle hissediyorum, sizleri seviyorum” diye yazdı.

Yazarlar