Cadde Hakan Altun'dan Seren Serengil açıklaması

Hakan Altun'dan Seren Serengil açıklaması

12.10.2016 - 17:19 | Son Güncellenme:

Romantik şarkıların vazgeçilmez sesi Hakan Altun, adı son zamanlarda Seren Serengil ile birlikte anılıyor. İki yakın dost olduklarını sürekli olarak açıklamalarına rağmen magazin basını ve hayranları tarafından da sürekli yakıştırılan ikiliden Hakan Altun, katıldığı programda son noktayı koydu.

Hakan Altundan Seren Serengil açıklaması

StarTV'de ekrana gelen 'Duymayan Kalmasın' programına katılan Hakan Altun, Seren Serengil hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Seren Serengil ile aralarında bir ilişki olmadığını vurgulayan Altun, "Bana Seren Serengil ile ilgili soru sormayın diye geçenlerde bir kameramana ilk defa 'Bu soruyu sorarsan kalbini kırarım' dedim. Hepsinden, tüm basın emekçilerinden özür diliyorum ama ilk defa yaptım. Annem bana son zamanlarda ‘Ne zaman evleneceksin?’ diye sorular sormaya başladı. Ben kısmet ve nasip işlerine çok inanırım ama annem bile artık sormaya başladı" ifadelerini kullandı.

"STAJYER OYUNCU OLARAK OYNAYACAĞIM"

Ünlü şarkıcı, "Cem Yılmaz’ın çekmeyi düşündüğü filmde stajyer oyuncu olarak yer alabilirim. Görüşüyoruz, öyle bir düşüncemiz var" şeklinde konuştu.