Gündem Hakan Canbazoğlu kimdir?

Hakan Canbazoğlu kimdir?

20.05.2018 - 15:55 | Son Güncellenme:

Tüm Türkiye'nin konuştuğu Hakan Canbazoğlu kimdir? Hakan Canbazoğlu kaç yaşındadır? Hakan Canbazoğlu futbol hayatına ne zaman başlamıştır? Hakan Canbazoğlu şu an hangi klüpte oynamaktadır? Erzurumspor'un Super Lig'e yükselmesiyle birlikte adını sıkça duymaya başladığımız Hakan Canbazoğlu ile ilgili sorular sosyal medyada sıkça sorulmakta... Bakalım, kimdir bu Hakan Canbazoğlu?

Hakan Canbazoğlu kimdir

Hakan Canbazoğlu kimdir?

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Super Lig'e yükselme maçında Erzurumspor'da kalecilik yapmakta olan Hakan Canbazoğlu geceye resmen damgasını vurmayı başardı. Super Lig’e yükselme maçında Hakan Canbazoğlu yaptığı penaltı kurtarışlarıyla gecenin parlayan yıldızı olmayı başardı. Spor Toto 1.Lig Play-off finalinde Erzurumspor ile Gazişehir Gaziantep FK karşılaştılar. Başa baş geçen mücadelede Erzurumspor 5-4 kazanarak, bir üst lige yani Super Lig’e çıkmaya hak kazandı. Bu önemli karşılaşmada karşı takım Gazişehir'in 4 penaltısını kurtarmayı başaran Hakan Canbazoğlu adeta gecenin parlayan yıldızı olarak çekişmeli geceye damgasını vurmayı başararak resmen kahraman ilan edildi.

Hakan Canbazoğlu 28 Kasım 1987’de tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Necla Canbazoğlu ile evli olan Hakan Canbazoğlu, bir de erkek çocuğu sahibidir.

Haberin Devamı

Hakan Canbazoğlu kariyer hayatı

Hakan Canbazoğlu futbol hayatına 2004 yılında ilk adımlarını atmıştır. Canbazoğlu 2004 yılında Galatasaray Spor Klübü’nün alt yapıya girerek kariyer hayatına giriş yapmıştır. Ardından Sivasspor U21 takımına girmeyi başarmıştır. Kariyer basamaklarını hızla tırmanan Hakan Canbazoğlu, Sivasspor U22 takımının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Klübü’ne girmeyi başarmıştır. Ardından Osmanlıspor'a transfer olan Hakan Canbazoğlu, 2014 yılında asıl olarak tanınmayı başardı.

Bu tanınmanın ardından, Canbazoğlu Yeni Malatyaspor'a transfer olmuştur. Adından söz ettirmeye başlayan Hakan Canbazoğlu son olarak ise 2017 yılına gelindiğinde BB Erzurumspor'a transfer oldu. Spor Toto 1.Lig Play-off finalindeki penaltı kurtarışlarıyla adeta sahada devleşen Hakan Canbazoğlu adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

Hakan Canbazoğlu’nun sözleşmesi ne zaman bitecek?

Erzurumspor formasıyla sahalarda boy gösteren ünlü kaleci Hakan Canbazoğlu’nun Erzurumspor ile olan sözleşmesinin 2019 yılında sona ereceği bilinmekte.

Yazarlar