Yaşam Hakan Kırkoğlu 27 Nisan günlük burç yorumları

Hakan Kırkoğlu 27 Nisan günlük burç yorumları

27.04.2017 - 11:31 | Son Güncellenme:

27 Nisan günlük burç yorumları ile önemli değerlendirmelerde bulunan Hakan Kırkoğlu daha kararlı bir günde olduğumuzu belirtiyor. 27 Nisan günlük burç yorumları ile tüm burçlar için özel değerlendirmeler yaparken aynı zamanda maya takviminden de bahsediyor. İşte 27 Nisan günlük burç yorumları…

Hakan Kırkoğlu 27 Nisan günlük burç yorumları

27 Nisan günlük burç yorumları ile burcunuza özel değerlendirmeyi okumadan güne başlamayın. Hakan Kırkoğlu’nun özel olarak değerlendirdiği burç yorumlarında kararlı bir günde olduğumuzun işaretleri veriliyor.

İşte 27 Nisan günlük burç yorumları
Daha kararlıyız
Bugün ne yapılabilir ? Boğa burcunda büyümeye başlayan Ay oldukça kararlı ve istekli olduğumuzu anlatıyor. Düşüncelerimizde canlandırdığımız bir konuyu daha somut hale getirebiliriz. Sanatsal uğraşlar içinde bazı terslikler olabilir. Aşkta ise fedakarlıkların neden olduğu karışık duygular yüzünden duygusal sıkışıklıklar yaşayabiliriz.

Nelerden kaçınmalı ? Bugünlerde yan yana duran Merkür ve Uranüs yeni fikirlere ve aniden gelen düşüncelere açık olduğumuzu anlatıyor. Sezgilerimize kulak verelim. Ancak konuşmalar, sözler kimi zaman fazla sert tepkiler vermemize ve tartışmalara da yol açabilir. Fazlasıyla iddialı olabiliriz.

Hakan Kırkoğlu 27 Nisan günlük burç yorumları

KOÇ Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)
Gün içinde parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Harcamalarınızı düzenlemek isteyebilirsiniz. Sağlamlaştırmak istediğiniz konularda tekrardan düzenleme getirebilirsiniz. Geleceğiniz yönünde yeni fikirler geliştirebilirsiniz. Keyif aldığınız insanlarla program yapabilirsiniz. İşinizde alacağınız yardımlarla daha rahat ilerleyebilirsiniz.

BOĞA Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)
Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz işler ön plana çıkabilir. Hassas olduğunuz konuların üzerine gidebilirsiniz. Annenizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Aşk hayatınızda değişiklikler olabilir. Gün içinde parasal konular daha fazla ön plana çıkabilir. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. İşlerinize yön kazandırabilirsiniz.

İKİZLER Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)
Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi temellendirmek isteyebilirsiniz. Mücadele edeceğiniz durumlar ortaya çıkabilir. Zevk aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Değişimlere daha kolay ayak uydurabilirsiniz. Duygusal olarak güçleneceğiniz bir gündesiniz.

YENGEÇ Su + Öncü ( 22 Haziran- 22 Temmuz )
Gün içinde geleceğinizle ilgili yeni oluşumlar içinde olabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle olduğunuz yeri sağlamlaştırabilirsiniz. Yeni fikirler anlaşmalar gündeme gelebilir. İşlerinizde güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. Kafanızda olan konuları somutlaştırmak isteyebilirsiniz. Mücadele edeceğiniz konular olabilir.

ASLAN Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)
Bugün iş yaşamınızda göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları harekete geçirmek için mücadele verebilirsiniz. Hedeflerinizi ortaya koyacağınız bir gündesiniz. Geleceğinizle ilgili değişimleri arkadaşlarınızla paylaşmak isteyebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle tartışmalar olabilir. Sakin olmayı deneyin.

BAŞAK Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)
Bugün gündeminizden daha farklı konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İlgi duyduğunuz konularda başkalarıyla görüşebilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Gün içinde kurduğunuz ilişkiler sizin için önemli olabilir. Sizden daha yetkin kişilerden destek alabilirsiniz. Bu durum işlerinizi ilerletmeniz için fırsat olabilir.

TERAZİ Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)
Bugün ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda ani değişiklikler yaşayabilirsiniz. Aşkta gelişmeler söz konusu. Bazı konularda değişimler olabilir. Güçlü kişilerden duygusal destek alabilirsiniz. İşiniz için mücadele etmeniz gerekebilir.

AKREP Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)
Eşinizle ilgili mücadele gerektiren olaylar yaşanabilir. İşlerinizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Finansal konularda daha fazla bilgi almanız gereken durumlar olabilir. Sizden daha yetkin kişilerle görüşmeleriniz olumlu sonuçlanabilir. Olayları netleştirmeniz gerekebilir.

YAY Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)
Bugün sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte programlar yapabilirsiniz. Ani gelişen olaylar gündeminizi değiştirebilir. Yakın çevrenizde keyifli değişiklikler olabilir. Geleceğinizi etkileyecek keyifli olaylar gündeme gelebilir. Bazı durumlara olduğundan fazla tepki verebilirsiniz. Güçlü kişilerden yardım alabilirsiniz.

OĞLAK Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)
Bugün keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırmak size iyi gelebilir. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. İş hayatınızda gelişen gergin olaylar sizi de etkileyebilir. Gün içinde sevdiğiniz konularda daha fazla bilgi edinmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara yön kazandırmak isteyebilirsiniz.

SAKA Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)
Bugün ailevi konular sizi daha fazla meşgul edebilir. Emlak işleriyle uğraşabilirsiniz. Gün içinde ilgilendiğiniz konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Bu durum sizi uğraştırabilir. Eviniz için düşündüğünüz şeyleri yapmak için kolları sıvayabilirsiniz. Sorumluluklarınız sizi zorlayabilir. Tartışmalar gündeme gelebilir. Yeni konularla ilgileneceksiniz.

BALIK Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)
Bugün eğitim konusu gündeme gelebilir. Planlarınızdaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız alanlarda kısmetler olabilir. Yakın çevrenizdeki kişilerle daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde yeni haberler alabilirsiniz.

MAYA TAKVİMİNDE BUGÜN
Galaktik ton 6/Tavşan Akışta kalmaya çalışalım. Tavşan birden fazla iş yapabilmeyi ve üretkenliği temsil eder. Zihinsel açıdan çok canlı bir gündeyiz ancak oradan oraya atlayabiliriz. Arkadaşlıklar geliştirmek, sosyalleşmek için uygun bir gündeyiz.

Yazarlar