Yaşam Hakan Kırkoğlu 9 Mart günlük burç yorumları (Kendimize güveniyoruz)

Hakan Kırkoğlu 9 Mart günlük burç yorumları (Kendimize güveniyoruz)

09.03.2017 - 11:08 | Son Güncellenme:

Hakan Kırkoğlu’nun sizin için hazırladığı 9 Mart günlük burç yorumları bugün, olumlu önerilerle dolu. 9 Mart günlük burç yorumları ile hem kendi burcunuz için olan gelişmeleri hem de genel değerlendirmeleri alabileceğiniz gibi maya takvimine de bakabilirsiniz. İşte Hakan Kırkoğlu 9 Mart günlük burç yorumları…

Hakan Kırkoğlu 9 Mart günlük burç yorumları (Kendimize güveniyoruz)

9 Mart günlük burç yorumları ile okuyucularına önerilerde bulunan Hakan Kırkoğlu bugün için güven konusunda iyi durumda olduğumuzu belirtti. Öğleden sonrası için dikkat çeken Hakan Kırkoğlu 9 Mart burç yorumlarında özellikle maddi konularda daha düşünceli olmamız gerektiğini vurguladı…

İşte Hakan Kırkoğlu 9 Mart günlük burç yorumları

Kendimize güveniyoruz

Bugün ne yapılabilir ? Bugün Aslan burcunda ilerleyen Ay daha sıcak ve samimi bir atmosfer getiriyor. Dışa dönük uğraşlar, gösteriler ve yöneticilerle görüşmek için uygun koşullar var. Yaptığımız işe kişiliğimizi yansıtabilir ve daha cömert davranabiliriz. Özellikle öğle sonrasında eğlenceli konular, sohbetler için uygun koşullar var.

Nelerden kaçınmalı ? Böyle zamanlarda harcamalarımızda dikkatsiz olabiliriz. Eğer alışveriş yapacaksanız bütçenizi gözden kaçırmamaya bakın. Her şeye rağmen gün boyunca yaratıcı konular ve kişisel gücümüzü gösterebileceğimiz güzel fırsatlar elde edebiliriz.

Hakan Kırkoğlu 9 Mart günlük burç yorumları (Kendimize güveniyoruz)

KOÇ Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)
Bugün keyif aldığınız şeylere zaman ayırabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili kararlar alırken acele etmeyin. İşlerinizi tamamlamak için fırsatınız olacak. İlişkinizi iyileştirmek isteyebilirsiniz. Ortaklı konulara dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda harekete geçebilirsiniz. Gün içinde sevdikleriniz için harcama yapabilirsiniz.

BOĞA Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)
Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Toprak ve emlak konularıyla ilgilenebilirsiniz. Güçlü kişiler sizi destekleyebilirler. İşlerinizi düzenleme fırsatı bulabileceksiniz. Sorumlu olduğunuz konularda hareketlilik yaşayabilirsiniz. İşleriniz için mücadele edebilirsiniz. Sizi daha fazla sorumluluk almaya iten koşullar oluşabilir.

İKİZLER Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)
Bugün zihinsel konularda daha yoğun süreçler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizde yaşanan durumlardan rahatsız olabilirsiniz. Destek almanız gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Bazı konularda çatışmalar yaşanabilir. Finansal konularda sizden daha tecrübeli kişilerden yardım alabilirsiniz. İkili ilişkilerinize keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

YENGEÇ Su + Öncü ( 22 Haziran- 22 Temmuz )
Parasal kaynaklarınızla ilgili konularda kararsız kalabilirsiniz. . Finansal konulara yoğunlaşmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi tamamlamak için çaba gösterebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili sorumluluklarınız artabilir. Gün içinde sanatsal işlerle ilgilenebilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için mücadele verebilirsiniz. Harcamalarınız artabilir.

ASLAN Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)
Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Bazı konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Eşinizle ilişkileriniz keyifli olabilir. Birlikte zaman geçirmek için programlar yapabilirsiniz. Gün içinde karşınızdaki ile empati kurmaya çalışın. Güçlü tavrınızı ortaya koyacağınız işlere girmek isteyebilirsiniz. İşleriniz için mücadele etmeniz gerekebilir.

BAŞAK Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)
Bugün bazı konularda netleşmeyen süreçler içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizde tartışmalar meydana gelebilir. Acele verilmiş kararlardan kaçının. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba gösterebilirsiniz. Parasal konular gündeme gelebilir. Harcamalarınızı düzenlemelisiniz. Kişisel konularda daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir.

TERAZİ Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)
Gelecek beklentilerinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde keyifli zaman geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artış keyfinizi kaçırabilir. İşlerinizi toparlamak için fırsatınız olabilir. Gün içinde mücadele vereceğiniz konulara sakin yaklaşmalısınız.

AKREP Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)
Bugün ikili ilişkileriniz iş hayatınızı da etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularla daha fazla gündemde olmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için mücadele verebilirsiniz. Yaşadığınız olaylardaki farkındalığınız işleri kolaylaştırabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı stresler yaşayabilirsiniz.

YAY Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)
Bugün farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Aşk hayatınızda gelişmeler olabilir. Olayları fazla büyütmemeye özen gösterin. Sorumlu olduğunuz işlerinizde karar almanız gereken durumlar olabilir. Geleceğinizle ilgili konularda mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz.

OĞLAK Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)
Finansal konularda stresler yaşayabilirsiniz. Ortaklı konularda karar almanız gerekebilir. İş hayatında sizi zorlayacak koşullar gündeme gelebilir. Yaşadığınız krizlere çözüm getirmek durumundasınız. Aldığınız kararlarda dikkatli olmanız gereken günlerdesiniz. Ön göremediğiniz konularda yardım almanızda fayda var.

SAKA Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)
Bugün eşinizle ilgili konular sizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Bazı konularda destek alabilirsiniz. Gün içinde yaratıcılığınızı kullanacağınız konulara yönelebilirsiniz. Mücadele verdiğiniz işlerde güçlendiğinizi hissedebilirsiniz. İşlerinizi düzenlemek için kadınlardan yardım alabilirsiniz.

BALIK Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)
Çalışma arkadaşlarınızla ilişkileriniz önem kazanabilir. Gün içinde bilemediğiniz nedenlerden dolayı tepkisel davranabilirsiniz. Yeni haberler gündeminizi oluşturabilir. İkili ilişkilerinizde stresler meydana gelebilir. Kendi ilgi alanlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerdeki eksikleri tamamlayabilirsiniz.

Hakan Kırkoğlu 9 Mart günlük burç yorumları (Kendimize güveniyoruz)

MAYA TAKVİMİNDE BUGÜN
Galaktik ton 9/Fırtına Eldeki işleri tamamlamak gerekiyor. Takvime göre Fırtına günündeyiz. Kendi duygusal hayatımıza dönmek ve kendimizi daha iyi anlamaya çalışmak sayesinde, eskiden kaynaklanan sorunlar çözülebilir. Bugün yaralarımıza şifa sağlayacak konulara yönelebiliriz.

Yazarlar