Yaşam Hakan Kırkoğlu ile 22 Şubat burç yorumları (Dikkatli olmak gerek)

Hakan Kırkoğlu ile 22 Şubat burç yorumları (Dikkatli olmak gerek)

22.02.2017 - 10:57 | Son Güncellenme:

Güne, Hakan Kırkoğlu ile 22 Şubat burç yorumları okumadan başlamayın. Burcunuz için yapılan uyarılar, uzak durmanız gereken durumlar ve daha fazlası Hakan Kırkoğlu ile 22 Şubat burç yorumları içinde yazıyor. İşte Hakan Kırkoğlu ile 22 Şubat burç yorumları…

Hakan Kırkoğlu ile 22 Şubat burç yorumları (Dikkatli olmak gerek)

Hakan Kırkoğlu ile 22 Şubat burç yorumları hem gün içinde genel olarak kaçınmanız gereken durumları hem de yapmanız gerekenleri hatırlatırken tüm burçlar için ayrı ayrı yorumlar yapmaktadır. Maya takvimi ile de çeşitli uyarılar veren Hakan Kırkoğlu tüm koşulları değerlendiriyor.

HAKAN KIRKOĞLU HAFTALIK YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

İşte Hakan Kırkoğlu ile 22 Şubat burç yorumları

Dikkatli olmak gerek

Bugün ne yapılabilir ? Bugün koşullar zor ve yorucu olabilir. Dolayısıyla daha dirençli ve planlı olmakta fayda var. İş hayatında zorluklar, baskılar ya da bizi duygusal açıdan yorabilecek ailevi konular söz konusu. Duygusal alanda yaralanmaya açığız. Aynı zamanda bugün şiddet içerebilecek durumlara dikkat etmek gerekebilir.

Nelerden kaçınmalı ? Gökyüzü oldukça gergin ve ısrar ettiğimiz durumlar içinde olumlu bir şey elde etmek pek kolay olmayabilir. Böyle zamanlarda daha fazla anlayış göstermek ve aşırı tepkilerden uzak kalmak gerekir. Özellikle günün geç saatlerinde duygusal alanda ve evde daha sakin ve dengeli olmaya ihtiyacımız olacak. Kendimizi baskı altında hissedebiliriz.

Hakan Kırkoğlu ile 22 Şubat burç yorumları (Dikkatli olmak gerek)

KOÇ Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

İş hayatınızdaki hedeflerinize ulaşmak için yorulacağınız bir gündesiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. İlişkilerinizde daha mücadeleci olabilirsiniz. Yıpratıcı koşullar söz konusu. İletişimden kaynaklanan sıkıntılara dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda güçlü kişilerden faydalanabilirsiniz.

BOĞA Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Bugün farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Yaşadığınız olayları sonuca bağlamak için mücadele verebilirsiniz. Yeni yolculuklar planlamak size iyi gelebilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ani değişikliklerle uğraşabilirsiniz. Gün içinde yaşanan olaylara olduğundan daha farklı bakmak durumunda kalabilirsiniz.

İKİZLER Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün endişe yaratan durumlara karşı dikkatli olmalısınız. İşlerinizde ilerlemekte zorlanabilirsiniz. Stresler meydana gelebilir. Ortaklı konularla güçlü etkiler altında kalabilirsiniz. Finansal konularda değişimler yaşayabilirsiniz. Sizi duygusal yönden bağlayan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sabırlı olmanız gereken durumlar yaşanabilir.

YENGEÇ Su + Öncü ( 22 Haziran- 22 Temmuz )

Bugün ikili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Eşinizle ilgili konulara dikkat etmeniz gerekebilir. Değişen koşullar sizi zorlayabilir. Çevrenizdeki insanlara ani tepkiler vermeyin. Sorumlu olduğunuz işlerde çözülmeler olabilir. Olayları daha iyi kavramanız gereken bir gündesiniz. Olaylara ani girişler yapabilirsiniz. Güçlü kişilerle mücadele içinde olabilirsiniz.

ASLAN Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Çalışma arkadaşlarınızla birlikte organize olacağınız zamanlar var. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi meşgul edebilir. Gün içindeki sorumluluklarınız sizi mücadeleye itebilir. Kabullenmek sizin için zor olabilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmalısınız. Gün içinde görüşmelerde artış yaşanabilir. Kardeşlerinizle ilişkiniz test altında olabilir.

BAŞAK Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Bugün başarılı olmak için yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Gün içinde sevdiklerinizle birlikte olmak için zaman yaratabilirsiniz. Gelecek beklentileriniz konusunda kendinizi daha iyi ifade etmeye çalışmalısınız. Gereksiz harcamalardan uzak durun. Stres yaratan konular gündeme gelebilir. İlişkilerinizde güç savaşları olabilir.

TERAZİ Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bugün evle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Kişisel konularda sorumluluk alabilirsiniz. İlişkileriniz sizi duygusal olarak ani kararlara itebilir. Değişmesi gereken durumlar sizi zorlayabilir. Gün içinde işlerinizde sıkışıklıklar olabilir. İşlerinizdeki aksamalar keyfinizi kaçırabilir. Karşınızdaki insanlarla görüşmelerinizde yapıcı olmaya çalışmalısınız.

AKREP Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Bugün sorumlu olduğunuz işlerle ilgili sözleşmelerde dikkatli olmalısınız. İletişimde olduğunuz kişilerle mücadele içinde olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Yeni haberler gündeminizi değiştirebilir. Bazı konularda sıkışıklık yaşayabilirsiniz. Karar verdiğiniz konular için mücadele etmeye hazırsınız.

YAY Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili değişik koşullar gündeme gelebilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. İşten gelen paralar olabilir. Bunları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Güçlü kişileri karşınıza almak işlerinizi zorlaştırabilir. Endişe duyduğunuz konuları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

OĞLAK Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konular sizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yeni bir işlere başlamak kolay olmayabilir. Mücadele ettiğiniz konularda zorlanabilirsiniz. Ani duygusal değişiklikler yaşayabilirsiniz. İlişkiler gündeminizi etkileyebilir. Sağlığınızla ilgili konuları ihmal etmeyin. Kardeşlerinizle ilişkilerinize dikkat etmelisiniz.

SAKA Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Bugün bilemediğiniz koşullar sizi zor duruma sokabilir. Stresler yaşayabilirsiniz.. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Kendinizi zor durumlara sokacağınız durumlar olabilir. Gün içinde iletişimde olduğunuz kişilerle çatışmaya girmeyin. Yaşanan değişimleri kabullenmekte zorlanabilirsiniz.

BALIK Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İşlerinizi toparlamak için başkalarından yardım alabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınıza da zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Hobilerinizle ilgili hedeflerinizi gerçekleştirmek için planlar yapabilirsiniz. Değişiklikler sizi rahatsız edebilir. Mücadele içinde olmak sizi daha zor durumlara sokabilir.

MAYA TAKVİMİNDE BUGÜN

Galaktik ton 7/Tohum Daha dikkatli olabiliriz. Tzolkin’e göre bugün Mısır ya da tohum burcundayız. Canlı, yaratıcı ve verimli olabileceğimiz bir gündeyiz. Özellikle ilişkiler ve beraberlikler oldukça harekete geçirici olabilir. Yakın beraberliklerimizde talepkar hareket edebiliriz.

Yazarlar