Cadde Hakan Yılmaz: Tır şoförü olmak isterdim

Hakan Yılmaz: Tır şoförü olmak isterdim

21.01.2017 - 10:49 | Son Güncellenme:

Emre Saygı’nın Youtube’den canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, uzun bir aranın ardından ilk kez Talk Show programına çıkan ve verdiği kilolarla dikkati çeken oyuncu Hakan Yılmaz oldu.

Hakan Yılmaz: Tır şoförü olmak isterdim

"SOĞUKTA BEKLİYORLAR"

Haberin Devamı

Dizi sürelerinden şikayetçi olduğunu belirten Hakan Yılmaz, "Biz oyuncular çekimlere zamanında gidiyoruz, karavanda bekliyoruz ancak set ekibi arkadaşlarımız kaç saat öncesinden geliyor. Soğukta bekliyorlar. Artık sürelerin düzenlenmesi gerekiyor. Eylül ayı gibi bir dizide oynayacağım gibi gözüküyor” dedi.

"BANKACI DEĞİLİM Kİ EMEKLİ OLAYIM"

Emekli olmayı düşünüyor musunuz ? sorusuna Hakan Yılmaz “ Sonu olmayan ve öğrenmeye sürekli açık bir meslek yapıyorum. Bankacı değilim ki emekli olayım. Sağlıklı olduğum sürece sürekli sahnede olacağım” şeklinde konuştu.

"VÜCUDUM PİYANO GİBİ"

Vücudunu piyano gibi kullandığını ve enstrüman gibi gördüğünü dile getiren ünlü oyuncu, "Vücudum piyano gibi istediğin yere dokun. Farklı işlevleri var. Vücudumu enstrümanım gibi görüyorum" dedi.

Haberin Devamı

"ÇOCUKLARIMIN TAKTİKLERİ VAR"

Çocuklarıyla arasında farklı bir bağ olduğunu ve kendisi etkilemek için çocuklarının taktikleri olduğunu vurgulayan Hakan Yılmaz, "Çocuklarımın beni etkilemek için farklı taklitleri var. Bana her istediklerini yaptırıyorlar. İmkanımın el verdiklerini yapıyorum fazla da şımartmamak gerekiyor. Bazen de ilk yapmam diyorum ama sonunda bakıyorum ki yapmışım. Kıyamıyorum çocuklarıma" ifadelerini kullandı.

"TIRLA UZUN YOL ŞOFÖRÜLÜĞÜ YAPMAK İSTERDİM"

Oyuncu olmasaydı tır şoförü olmayı istediğini açıklayan Hakan Yılmaz, "Dünyaya bir daha yeteneğim olmadan gelsem tır şoförlüğü yapmak isterdim. Araba kullanmayı çok seviyorum. Uzak yerlere uçakla bile gitmiyorum. Arkasında yatağı olan tırla uzun yol şoförlüğü yapmak isterdim" şeklinde konuştu.

"KADIN KILIĞINA ÇOK GİRDİM"

Başarılı oyuncu, eskiden dans ettiğini ve kendisine "Tayt giyer misiniz?" Sorusu sorulduğunu belirterek, "Türkiye’de en çok kadın kıyafeti giyen oyunculardan birisi benim. Oynadığım her dizide kadın kılığına girmişim o yüzden dans yaparken de tayt giymem diyemem" dedi.