Hakkari Hakkarili Çocuklar Festivalle Coştu

Hakkarili Çocuklar Festivalle Coştu

01.09.2017 - 18:14 | Son Güncellenme:

Hakkari'de çocuklar, Beşiktaş ve Hakkari belediyelerince düzenlenen festivalde en eğlenceli bayram günlerinden birini yaşadı Festivale katılan Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar, birlik ve beraberlik mesajları vererek vatandaşlarla davul zurna eşliğinde halay çekti

Hakkarili Çocuklar Festivalle Coştu

HAKKARİ (AA) - Hakkarili çocuklar, Beşiktaş ve Hakkari belediyelerince düzenlenen festivale katılarak gönüllerince eğlendi.

Haberin Devamı

Merzan Mahallesi'ndeki şehir stadında oluşturulan festival alanına gelen çocuklar, belediye ekiplerince kurulan dev oyun parklarında eğlendi.

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak amacıyla önceki gün Hakkari'ye gelen Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da festival alanında çocuklarla oyun oynadı.

Hakkari'de bayram namazı kılarak muhtarlarla kahvaltıda bir araya gelen Hazinedar, daha sonra Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Okay, CHP İl Başkanı Aytekin Karahanlı ile Beşiktaş Belediyesi tarafından yapılan çocuk parkının açılışını yaptı.

Festival kapsamında düzenlenen etkinliklere katılan çocuklara çeşitli hediyeler dağıtan Hazinedar ve beraberindekiler, vatandaşlarla da davul zurna eşliğinde halay çekti.

Haberin Devamı

Burada yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları veren Hazinedar, "Beşiktaş Hakkari, Hakkari'de Beşiktaş'tır." dedi.

Hakkari Belediye Başkanlığı Kültür ve Sanat İşleri Müdürlüğüne bağlı müzik grupları ve sanatçılar festivalde Türkçe ve Kürtçe şarkılar söyledi.