Cadde Hakkınızı arayın mesajını verdik

Hakkınızı arayın mesajını verdik

19.05.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

Köpekleri zehirlenerek öldürüldükten sonra açtığı davayı kazanan Tanem Sivar, “Herkese ‘Hakkınızı arayın’ mesajını verebilmek çok güzel” dedi. Sivar, müthiş bir avukat gruplarının olduğunu ve hepsinin kendileriyle gönüllü çalıştıklarını söyledi.

Hakkınızı arayın mesajını verdik

İki yıl önce, kasım ayında Bozburun’daki komşusu tarafından Django ve Pamuk adlı iki köpeği zehirlenerek öldürülen Tanem Sivar, açtığı davayı kazanmanın mutluluğunu yaşıyor. Mahkeme kararını duyduğunda gözyaşlarını tutamadığını söyleyen sunucu, “Köpeklerimizi öldürmekten 1 yıl, eşim Edhem’i silahla yaralamaya teşebbüs ve hakaretten 7 ay 20 gün ceza aldı. Bu mücadele, bize destek gösterenlere de borcumuzdur” dedi.

Yıllar sonra kararın bu tarz davalarda örnek gösterileceğini anlatan Sivar, “Şimdi bir üst mahkemeye gidilecek. Oradan çıkacak karar da çok önemli. Dilerim ki, bozulmaz. Sahipli, sahipsiz tüm hayvanlar için bu mücadeleyi verdik. Herkese ‘Hakkınızı arayın’ mesajını verebilmek çok güzel” şeklinde konuştu. Sunucu, sevimli dostlarının yokluğuna hâlâ alışamadıklarını ve onları çok özlediklerini de sözlerine ekledi. >>S3

RÖPORTAJIN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!