Denizli Hal Köprülü Kavşağı Projesi Başladı

Hal Köprülü Kavşağı Projesi Başladı

22.08.2017 - 18:44 | Son Güncellenme:

.

Hal Köprülü Kavşağı Projesi Başladı

DENİZLİ (AA) - Denizli Büyükşehir Belediyesi, İzmir yolu üzerindeHal Köprülü Kavşağı projesini başlattı.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli-İzmir karayolunda trafiğin kesintisiz ve güvenli bir şekilde akmasının amaçlandığı projeyle yapımına başlanan Hal Köprülü Kavşağı'nı inceledi.

Başkan Zolan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, daha kesintisiz ve güvenli seyahat için Denizli'nin dört bir tarafında hayata geçirmeyi planladıkları ulaşım yatırımlarının hızla devam ettiğini söyledi.

Denizli'nin en önemli ihtiyaçlarından birisinin ulaşım olduğunu belirten Zolan, "Bu ihtiyacı gidermek adına öncelikle çevre yollarımızda kavşak, geçit ve diğer düzenleme çalışmalarına başladık. Ankara Yolu Köprülü Kavşağı, Akhan virajı, Zeybek kavşağı gibi projelerimizi hayata geçirdik. Denizli-Ankara karayolunda kesintisiz ulaşımı yaptığımız kavşak ve üst geçitlerle sağlamayı başardık. Şimdi sıra benzer uygulamayı Denizli-İzmir karayolunda gerçekleştirecek alt yapıyı hazırlıyoruz." dedi.

Haberin Devamı

Üç gidiş, üç geliş olmak üzere toplam 6 şeritli olacak Hal Köprülü Kavşağı tamamlandığında, Denizli-İzmir karayolu transit olarak geçilebilecek.

Yazarlar