Kültür Sanat Haldun Dormen, 65. sanat yılını kutluyor

Haldun Dormen, 65. sanat yılını kutluyor

13.12.2017 - 14:49 | Son Güncellenme:

Duayen tiyatrocu Haldun Dormen, 65. sanat yılını kendisinin yazdığı ve oynadığı "Bir Zamanlar Gazinoda" ile kutluyor.

Haldun Dormen, 65. sanat yılını kutluyor

65. sanat yılında Haldun Dormen'in hem yazıp hem de başrolünde oynadığı ''Bir Zamanlar Gazinoda'' seyircisiyle buluşuyor…

Haberin Devamı

89 yaşındaki Dormen, enerjisi ile izleyenleri kendine hayran bırakıyor!

Haldun Dormen'in kaleminden çıkan ve aynı zamanda başrolünü de usta ismin üstlendiği oyunun prodüksiyonunu ise Tuncer Örs Organizasyon ve Sahne Tozu Tiyatrosu gerçekleştirdi.

"Bir zamanlar Gazino'da" çok keyifli bir Haldun Dormen yapıtı. Kendisinin de rol aldığı keyifli bir komedi, gülerken düşündürdüğü gerçeği de var. Yıllar önce yaptıkları oyunları izleyenleri kırıp geçiren, herkesin gönlünde taht kurmuş iki eski komedyenin şöhreti artık geçmişte kalmıştır. O dönemde aralarında yaşanılan küçük bir problemden dolayı bir gece yolları ayırmışlar ve uzun yıllar görüşmemişlerdir. Ta ki günün birinde gelen teklife kadar. Bu iki eski dost aralarındaki husumeti çözüp, tekrar özledikleri o şöhrete kavuşabilecekler mi? Kerem Atabeyoğlu ve Haldun Dormen zamanında ünleri olan iki oyuncu. İkisi de birbirinden aksi ve bir o kadar sevimli eski dost. Şehir içinde bir motel odasında yaşayan kendisinin yaşlandığını kabul etmeyen ve teknolojiden nefret eden huysuz yaşlı tahmin ettiğiniz gibi Haldun Dormen. Neden mi birbiriyle kavgalılar izlerken bile tahmin bile edemeyeceksiniz, bu kadar tüyo yeterli.

Haberin Devamı

Peki gelen teklifle çekime razı etmek bu kadar kolay mı? Ya sonrasında ne gibi bir sonuçla karşılaşacaklar. 89 yaşında halen süper bir performans sergileyen Haldun Dormen izlenmeli, izlettirilmeli.

Yazan

Haldun Dormen

Yönetmen

Ali Altuğ

Oynayanlar

Haldun Dormen
Kerem Atabeyoğlu
Ruhsar Öcal
Almıla Uluer
Caner Tör
Murat Terzi
Murat Buyruk
Cansel Şanlı
Ece Arlı
Başak Burcu
Ceylan Fatih Aslan