Şanlıurfa HALİLİYE BELEDİYESİ KUDÜS’TE İFTAR YEMEĞİ VERDİ

HALİLİYE BELEDİYESİ KUDÜS’TE İFTAR YEMEĞİ VERDİ

01.07.2016 - 18:18 | Son Güncellenme:

.

HALİLİYE BELEDİYESİ KUDÜS’TE İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Haliliye Belediyesi tarafından Filistin’in Kudüs kentinde iftar sofrası kuruldu. Düzenlenen iftar sofrasına Başkan Fevzi Demirkol katılarak Kudüs’teki Müslümanlarla iftar açtı.
Haliliye Belediyesi, Ramazan Ayı organizasyonlarını her geçen gün arttırarak devam ediyor. Haliliye İlçesi’ndeki iftar ve sahur sofraları ile ev ve hastanelerdeki hasta yakınlarına iftar ikramlarında bulunan Haliliye Belediyesi, Başkan Demirkol’un talimatlarıyla ülke dışındaki Müslümanların da yanında oluyor.
Kardeşlik duygularını pekiştirmek ve Ramazan Ayı’nın anlamını yansıtmak amacıyla her gün binlerce kişiye sofrasını açan Haliliye Belediyesi, Filistin’in Kudüs kentindeki Müslümanların ilk kıblesi olarak bilinen Mescid-i Aksa’da iftar sofrası kurdu. Mescid-i Aksa’nın avlusunda binlerce kişi katıldı. Haliliye Belediyesinin sofrasına misafir olan Kudüslüler, okunan ezanla birlikte orucunu açtı.
Kudüslüler, Haliliye Belediyesine, açtıkları iftar sofrasıyla yanlarında olduklarını hissettikleri için teşekkürlerini iletti.