Şanlıurfa Haliliye'de Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Haliliye'de Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

21.03.2018 - 11:50 | Son Güncellenme:

.

Haliliyede Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Haliliye Belediyesi, kırsal mahallelerde vatandaşların yol ihtiyaçlarını gidermek amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında 3 mahallede çalışmalarını tamamladı. 5 mahallede de stabilize yol yapım çalışmalarını devam ediyor.
Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarını, sürdürüyor. Kilitli beton parke döşeme, stabilize yol yapımı ve yeni yol açma çalışmalarını program dahilinde yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, çalışmalarını tamamladı,
3 mahallede daha çalışmalar tamamlandı
Kırsal mahallelerde yürütülen çalışmalar kapsamında son olarak Diphisar, İncirağacı ve Gürpınar Mahallelerinde yol yapım çalışmaları tamamlandı. Yol yapım çalışmaları tamamlanan mahalle sakinleri, hizmetlerden dolayı Haliliye Belediyesine teşekkür ettiler.
5 ayrı ekiple yol çalışmaları devam ediyor
Tamamlanan yol çalışmalarının yanında ihtiyaç duyulan bölgelerde de çalışmalar devam ediyor. Aslanlı, Denizci, Yolyazı, Gülveren ve Yenice Mahallelerinde 5 ayrı ekiple çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu bölgedeki çalışmalarını da kısa sürede tamamlamayı hedefliyor.
Kırsal mahallelerde yürütülen çalışmalarla ilgili mahalle muhtarları da açıklamalarda bulundu. Yenice Mahalle Muhtarı Mehmet Subaşı, “Haliliye Belediyemize bize yaptığı hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Fevzi Demirkol başkanımızdan Allah razı olsun. Bize hizmet getirdi. Başkanımız süper bir başkan, her mahallede eşit şekilde hizmet yapmaktadır. Bu nedenle kendisini taktir ediyorum” dedi.
Çalışmaların tamamlandığı Diphisar Mahalle Muhtarı Serhat Bozan Kaysı da, “Sayın Fevzi Demirkol başkanımıza ve Fen İşleri Müdürlüğüne yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Denizci Mahalle Muhtarı Mustafa Denizci ise, “Yolumuz oluyor. Belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol’dan Allah razı olsun” diye konuştu.
Gülveren Mahalle Muhtarı Sinan Baydaz da, yaptığı açıklamada, “Yollarımız gerçekten çok güzel oldu. Devamını da bekliyoruz. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Aslanlı Mahalle Muhtarı Bakır Arslan, yapılan hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a teşekkür etti.