Ankara Halk Oylamasına Doğru

Halk Oylamasına Doğru

25.03.2017 - 11:57 | Son Güncellenme:

.

Halk Oylamasına Doğru

YOZGAT (AA)- CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, Boğazlıyan ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunarak,16 Nisan'da yapılacak Anayasa değişikliği halk oylamasıyla ilgili vatandaşa bilgi verdi.

Haberin Devamı

Ziyaret sonrası AA muhabirine açıklamalarda bulunan Akaydın, 16 Nisan'da yapılacak olan halk oylamasında oy kullanacak karasız seçmenlerin olduğunu ve bu seçmenin oylarının çok önem taşıdığını söyledi.

CHP'nin en güçlü olduğu ilçelerden birisinin Boğazlıyan olduğunu ifade eden Akaydın, " O bakımdan biz Boğazlıyan'la gurur duyuyoruz. Yozgat ekonomisi bakımından çok üzgünüm, çok zayıf gördüm. Halk ciddi olarak ekonomik krizin pençesinde, işsizlik hat safhada." diye konuştu.

Akaydın, referandumda yüzde 53 civarında hayır, yüzde 47 civarında evet olacağı tahmininde bulunarak şöyle konuştu:

"Tabi ki kararsızlar da var. Kararsız seçmen yüzde 10 civarında gözüküyor ama kararsızların büyük çoğunluğu 'hayır' diyecek. Rahmetli Süleyman Demirel'in bir sözü var, 'siyasette son 24 saatte her şey değişebilir' diye. İnşallah bizim görüşümüze göre, 'hayır' yönünde değişecektir."

Haberin Devamı

Milletvekili Akaydın'a CHP ilçe Başkanı Yusuf Fatih Canagir, Eski Boğazlıyan Belediye Başkanı Mustafa Özdal ve partililer eşlik etti.