Denizli Halk Oylamasına Doğru

Halk Oylamasına Doğru

23.02.2017 - 21:34 | Son Güncellenme:

.

Halk Oylamasına Doğru

DENİZLİ (AA) - AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, partili cumhurbaşkanlığı sisteminin, Türkiye'yi yüzlerce yıllık birikimiyle 2023 hedefine ulaştıracağını söyledi.

Haberin Devamı

Milletvekili Tin, AK Parti Serinhisar ilçe danışma meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'de ortalama 16 ayda bir hükumet kurulduğunu ve bu durumun istikrar ve güveni çökerttiğini belirtti.

Türkiye'nin geleceğini inşa etme konusunda hep engellemelerle karşı karşıya bırakıldığını vurgulayan Tin, şöyle dedi:

"Memleketimize darbelerle, ekonomik krizlerle, siyasi çekişmelerle ve terör belasıyla çok zaman kaybettirdiler. Artık bu zorlu dönemleri, engellemeleri, krizleri ortadan kaldırma ve yeni bir sistemle geleceğe emin adımlarla yürüme zamanı geldi. Referandumda milletimizin 'evet' oylarıyla kabul edeceği partili Cumhurbaşkanlığı sistemi, Türkiye'yi yüzlerce yıllık birikimiyle 2023 hedefine ulaştıracak, aynı zamanda gençlerimizi de 2053 ve 2071 vizyonuna taşıyacak yolu açacaktır. Türkiye'de yeni yönetim modeli ile istikrar, güven ve kalkınmanın sağlam temelleri atılmış olacaktır. Güçlü bir yönetime her dönem ihtiyacımızın olduğu aşikar. Terör belasını başımızdan atmak, verdiğimiz küresel ve bölgesel mücadelelerde başarıya ulaşmak için mevcut sisteme veda ederek yeni yönetim modelini hayata geçirmemiz zaruri hal almıştır."

Haberin Devamı

Kırk yıllık haince hazırlanan planın bozulduğunu ve insanların masum duygularla bağlandığı bu illegal yapının ihanetinin bedelini çok ağır ödeyeceğini belirten Tin, "15 Temmuz gecesi milletimiz, Adnan Menderes'in idam edildiği, Turgut Özal'ın zehirlendiği ve Necmettin Erbakan'ın 28 Şubat sürecinde darbe ile iktidardan indirildiği süreçlerdeki gibi sessiz kalmamış, darbeci hainlere karşı sert bir tokat atarak gerekli tepkisini ortaya koymuştur." diye konuştu.