Denizli Halk Oylamasına Doğru

Halk Oylamasına Doğru

25.03.2017 - 22:00 | Son Güncellenme:

.

Halk Oylamasına Doğru

DENİZLİ (AA) - AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti Denizli İl Sosyal Politikalar Başkanlığının düzenlediği "Büyüklerimize Hürmet Kararımız Evet" isimli etkinlikte yaşlılarla buluştu.

Haberin Devamı

İl Yaşlılarla Koordinasyon Merkezi'nin düzenlediği, mahalleden ve huzurevinden yaşlıların katıldığı etkinlikte, ilk defa "evde bakım ve evde sağlık hizmetleri" ile "yaşlı yaşam evleri" projesini hayata geçirdiklerini hatırlatan Tin şunları söyledi:

"Maaş kuyruklarında çekilen çileye son verdik. 65 yaş üstü aylığını artırdık. Ücretsiz ulaşım imkanı ile yaşlı dostu mekanlar, otel konforunda huzurevleri gibi daha nice güzel icraatlarımızı hayata geçirdik.

Şimdi sıra attığımız her adımda ayağımıza dolanan yönetim sisteminden kurtularak yeni yönetim modeli olan Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçme zamanı. Koalisyonlar, siyaset dışı vesayet odaklarının müdahalesine açık bir yönetim sistemi, milletimize, güzel ülkemize her zaman kaos, yokluk ve yoksulluk yaşattı.

Haberin Devamı

Bunları en iyi sizler hatırlarsınız. 16 Nisan'da 'evet' demek 1960'ları, 1980'leri, 28 Şubatları, işgal girişimleri ve darbeleri, darbe anayasalarını, 15 Temmuz'ları bir daha yaşamamak demek."

Milletvekili Tin ayrıca, "İnanıyorum ki 16 Nisan'da herkesten önce sizler sandıklara gidecek ve bir daha o görüntüler yaşanmasın diye hep birlikte kararımız evet diyeceksiniz. Bizim kararımız belli büyüklerimize hürmet, kararımız evet." dedi.