Gündem Halka 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Halka 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

21.05.2019 - 08:52 | Son Güncellenme:

TRT 1'in sevilen dizisi Halka 18. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Salı akşamları yayınlanan Halka dizisinde bu hafta Cihangir'in Halka'nın karanlık tarafına daha yakınlaşması büyük heyecan yarattı. Peki Halka 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Halka 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Halka 18. bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölümü daha geride bıraktı ve gözler yeni bölüme çevrildi. Büyük ilgi gören Halka dizisi 19. yeni bölüm fragmanı ise yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...

Haberin Devamı

HALKA 18. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cihangir Müjde’nin gözü önünde babası İskender’i vurmuştur. Altemur’un istediği gibi davranmaktadır. Bu davranışı herkese Cihangir’in karanlık tarafa geçtiğini göstermiştir. Faruk Amir’in cesedi bulunmuştur. Cemal, amirinin, onca yıllık mesai arkadaşının kanını yerde bırakmamaya kararlıdır. Halka’ya büyük bir darbe vurmaya hazırlanmaktadır. Gözünü Halka’nın en tepesine dikmiştir ama bir yandan da Altemur’un gözünde değeri iyice artmış olan Cihangir, Halka’nın yönetim kadrosuna katılmak üzeredir. Kaan’ı zor zamanlar beklemektedir. Çağatay Cihangir’in yükselişinden rahatsızdır ve buna engel olmak için elinden ne gelirse yapacaktır.

HALKA 18. BÖLÜM FRAGMANI

Yazarlar