Gündem Halka dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı!

Halka dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı!

16.01.2019 - 11:38 | Son Güncellenme:

Halka dizisi ilk bölümü ile Salı akşam ekrana geldi. Reyting listesinde kendine ikinci sırada yer bulan Halka dizisinde ilk bölümün ardından 2. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Halka dizisi ilk bölümde yaşananlar...

Halka dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı

Halka dizisi 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İlk bölümü ile Salı akşamı izleyici karşısına çıkan Halka dizisi Salı akşamları TRT 1 ekranında izleyici ile buluşmaya devam edecek. İlk bölüm ile izleyiciden tam not alan Halka dizisi reyting sıralamasında 2. sırada yer aldı.

Haberin Devamı

Başrollerinde Nazan Kesal, Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın yer aldığı Halka dizisi 2. yeni bölüm ile 22 Ocak Salı akşamı TRT 1 ekranında izleyici ile buluşacak.

HALKA DİZİSİ İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kaan Karabulut, bir süre önce tuzağa düşürülmüş, hapis cezası almıştır. O gün Kaan’a, nerden geldiği belli olmayan kırmızı bir zarf ulaşır. İçinde, Kaan’ın babasının cinayetini gösteren dijital kayıtlar vardır. Polis Kaan’a bir teklifte bulunur.

Eski bir kabadayı olan İlhan Tepeli’nin yanında çalışır, polise bilgi verirse hem özgür kalacak hem de babasının katillerinin yakalanmasını sağlayabilecektir. Kaan kararsız kalır. Cihangir, İlhan Tepeli’nin oğludur. Babası ile çalışmaktadır. İki genç adamın yolları, Halka adlı şebekenin tekinsiz dünyasında kesişir.

Haberin Devamı

HALKA 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Halka dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı