Teknoloji Halka filmindeki korkunç kız artırılmış gerçeklik sayesinde TV'den fırladı

Halka filmindeki korkunç kız artırılmış gerçeklik sayesinde TV'den fırladı

23.02.2018 - 13:36 | Son Güncellenme:

Bir programcı, Halka filmindeki 'televizyondan çıkan korkunç kız' sahnesini artırılmış gerçekliğe uyarlayıp videosunu YouTube'tan paylaştı. Video hafiften tüylerinizi ürpertebilir.

Halka filmindeki korkunç kız artırılmış gerçeklik sayesinde TVden fırladı

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Artırılmış gerçeklik, çevremizdeki dünyayı sihirli bir şekilde dönüştürmek için ekranlara bakabileceğiniz bir gelecek sunuyor. Aynı zamanda gününüzü berbat etme potansiyeline de sahip. En azından, öldürülen bir kızın hayaletinin, TV ekranından dışarı çıktığını görünce böyle düşünebilirsiniz. Halka (The Ring) filmindeki, 'televizyondan çıkan korkunç kız' sahnesi artırılmış gerçeklikle yeniden canlandırıldı.

Programcı Abhishek Singh , AR (Artırılmış Gerçeklik) platformunu kullanarak o sahneyi hayata geçirdi. Singh yeniden canlandırmanın bir videosunu YouTube'a yükledi. Gulyabani sizi korkutacak kadar gerçekçi görünebilir. Hatta sizi takip ediyor izlenimine bile kapılabilirsiniz.

Daha önce Pokemon Go da artırılmış gerçekliğe uyarlanmış ve dışarıda daha gerçekçi bir şekilde çeşitli pokemonlar avlanabileceğini herkese göstermişti.

Haberin Devamı

Bu türde kullanım artırılmış gerçekliğin daha fazla umut verici ve korkunç bir potansiyele sahip olduğuna işaret ediyor .