Geri Dön
Haluk Levent eski günlerdeki gibi mi?

Haluk Levent eski günlerdeki gibi mi?

“1998 yılından aklında ne kaldı?” diye bir soru ile karşılaşacak olsam ilki Hagi ikincisi ise Haluk Levent olur. İlkinin sebebi yaşanan şampiyonluk, lakin ikincinin sebebi ne bilmiyorum. Haluk Levent dendiğinde hep 1998 senesi gelmekte aklıma.

Selçuk Bulut
Selçuk Bulut

Son birkaç yılda sanatçı kişiliğinin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de gündeme gelen Haluk Levent, uzun süren “sanatsal sessizliğini” 'Tam Bana Göre' albümüyle bozdu.
Peki 5 yıl sonra geri dönen sanatçının albümü nasıl?

Haberin Devamı

Eğer sıkı bir Haluk Levent dinleyicisiyseniz farklı tarzları hemen fark edeceksiniz.

Albümün açılış parçası Tek Geçerim hareketli bir parça olmuş, bana biraz Oğuzhan Uğur tarzını anımsattı.

Giriş kısmındaki “Üleeen” ise sosyal medyada çok kullandığı hitabına bir selam niteliği taşıyor.

Farklı bir tını almak istiyorsanız albümdeki Al Senin Olsun da oldukça duygusal bir parça. Daha soft bir içerik sizi bekliyor.

Hoyrat parçası ise bana Ege yöresi türkülerini anımsattı.

Albümde bir de cover (yeniden uyarlama) parça da bulunmakta. Fikri Karayel’in büyük beğeni kazanan Morg isimli şarkısını Haluk Levent yeniden yorumladı ve albümüne koydu.

Diğer parçalar Sen Olasın, Giden Yolcu, Vicdan, Kendime Göre ve Yarın Yok ise alışılagelmiş Haluk Levent tarzını oldukça iyi yansıtıyor.

Bu kadar yoğun bir gündemin arasında yeni müziklerle tekrar sevenlerine merhaba diyen Haluk Levent başarılı bir çalışma gerçekleştirmiş. Bize de dinlemek kalıyor.

Benzer İçerikler