Cadde Haluk Piyes kimdir?

Haluk Piyes kimdir?

27.03.2015 - 11:28 | Son Güncellenme:

Başarılı oyuncu Haluk Piyes adından sıkça söz ettiriyor. Beyaz Show'un son bölümüne konuk olan Haluk Piyes yaşı ile herkesi şaşırttı. Haluk Piyes kimdir? İşte bilmediğiniz ayrıntılar..

Haluk Piyes kimdir

Haluk Piyes, bu akşam Beyaz Show’da. Pars filmi ile tanıştığımız Haluk Piyes, Beyaz’ın konuğu olacak. Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı “Beyaz Show” a bu hafta; Türk Pop Müziği’nin sevilen sesi Gökhan Türkmen, Çok özlenen bir ses Zeynep Casalini, Beşiktaşlı eski futbolcu Ahmet Dursun, Bizim Hikaye filmi ile Sera Tokdemir ve Haluk Piyes, muhteşem sahne performansıyla Pinhani konuk oluyor. Peki Haluk Piyes kimdir?

Haberin Devamı

HALUK PİYES KİMDİR?

Haluk Piyes, 30 Mayıs 1975 yılında Almanya’da doğdu. 1970'lerin başında Almanya’ya giden Adanalı bir anne ve Türkmenistanlı bir babanın oğlu. Almanya’da okurken Edebiyat öğretmeni yeteneğini keşfetti ve onu oyunculuğa sevk etti. Tiyatro kurslarına devam eden Haluk Piyes, hukuk okumaya karar verdi. Hukuk okurken, bir taraftan da boks ile uğraştı. New York’taki Actors Studio’da üç aylık bir sinema eğitimi alan Haluk Piyes, Türkiye’deki kariyerine ilk kez Barış Pirhasan’ın “O da Beni Seviyor” filmi ile başladı. Türk izleyiciler, Haluk Piyes’i Pars: Kiraz Operasyonu filmiyle tanımaya başladı. Show Tv’de yayınlanan Pusat adlı dizideki Poyraz rolüyle büyük ilgi görmektedir.

Haluk Piyes’in Oynadığı Dizi ve Filmler

Haberin Devamı

Pusat

Pars: Kiraz operasyonu

Sahte Prenses

Eylül

O da Beni Seviyor