Cadde Hamilelik ilham verdi

Hamilelik ilham verdi

25.05.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

The Black Eyed Peas’in üyesi Fergie, müziğe ara vermesiyle ilgili ‘Hamilelik döneminde yeni fikirler edindim” dedi

Hamilelik ilham verdi

ABD’li hip hop grubu ‘The Black Eyed Peas’in başarılı vokalistlerinden Fergie, The Guardian’a, hipnoz terapisi ve hamilelik döneminde bir süre ayrı kaldığı müzik grubundan bahsetti.

Haberin Devamı

Solo albümünüz ‘The Dutchess’ten bu yana dokuz yıl oldu. Bu süre içinde neler yaptınız?

‘The Dutchess’ iki yıllık bir çalışmaydı. Sonrasında iki ‘Black Eyed Peas’ albümü çıkardık. Daha sonra grup arkadaşlarıma dönüp; “Beyler bir ara vermemiz gerek” dedim. Hamileydim, doğumdan sonra ‘Nasıl anne olunur’ onu öğrenmeye çalıştım. Egzersiz vaktim, eşime ayırdığım zaman, anneme ayırdığım vakit ve tekrar stüdyoya dönmek! Çok iş vardı. Bu süre zarfında yazdım ve her seferinde bir fikir edindim. Kayıt yaptım şimdi tüm bu projelerimi bitirme aşamasındayım.

Nam-ı diğer Sarah Ferguson (York Düşesi), albümün adını görünce sizi aradı mı?

Evet ama albüm çıkar çıkmaz olmadı. Biraz zaman geçtikten sonra kendi yardım derneği için bir şeyler yapmak istedi. Arayarak, benim de sahne almamı istediğini söyledi. Telefonda, albümüm üzerinde adı yazan gerçek Sarah Ferguson’la konuşmak çok eğlenceliydi.

Haberin Devamı

‘Hipnoterapi görüyorum’
Daha önce madde bağımlılığıyla savaştınız. Sizce bu insanlar başka çıkış yolları bulabilir mi?
Bulmak zorundalar. Benim için müzik yapmak ve düşünce-
lerimi dışa vurmak oldu.
Şu anda hipnoterapi alıyorsunuz. Bu konudaki düşünceleriniz neler?
Tedavi oluyorum. İşe yarıyor. Benim terapistim yalnızca hipnotize etmiyor. Normal bir terapi ve sonunda daha rahatlamış bir evreye geçiyorsun. Böylece benim bilinçaltımla iletişime geçebiliyor.
‘The Black Eyed Peas’ grubu Amerika’da 2009’da ilk sıradaydı. O yoğunluk sizi yordu mu?
Her gece şarkı söylediğinizde kendinizi dinlemekten bıkmaya başlıyorsunuz. Ama aynı zamanda sizi bu durumdan kurtaran şey de seyirciler oluyor. Kendi etki alanınızdan çıkıp onlarınkine giriyorsunuz.