Hamilelik sonrası estetik yaptırmaya ihtiyacım var mı?

Şüphesiz dünya gün be gün daha kalabalıklaşıyor. Dünyanın bu yükünü kadınlar anne olarak taşıyorlar. Ancak bazı kadınlar hamilelik sonrasında vücutlarında kalıcı değişiklikler ile karşı karşıya kalabiliyor. Vücutta dirençli bölgesel yağ cepleri oluşabiliyor. Meme boyutları küçülmeye ve sarkmaya, karın kasları gevşemeye, bunun sonucunda cilt sarkmaya ve çatlamaya başlıyor. Hala genç olmalarına rağmen, kadınlar birkaç yıl öncesindeki çekici görünümlerini tamamen kaybedebiliyorlar.

Hamilelik sonrası bu şikayetleri dile getiren annelerin sıklıkla başvurduğu bölüm plastik cerrahi oluyor. Hamileliğin neden olduğu bu sorunlar için birkaç estetik operasyon birilikte aynı seansta yapılabiliyor ve hastanın tekrar eski görünümüne kavuşması sağlanıyor.

Haberin Devamı

Hastalarıma

-Sarkan ve hacim kaybeden göğüsler için silikon meme büyütme, meme dikleştirme veya meme küçültme,

-Zayıflayan karın kasları, sarkan ve çatlayan deri için karın germe,

-Bölgesel yağlanma için de lazerlipo veya liposuction öneriyorum.

Eğer siz de doğum yaptıktan sonra bu sorunları yaşıyor ve bu durumu düzeltmek istiyorsanız plastik cerrahisine başvurabilirsiniz. Sizin bu operasyonlar için uygun aday olup olmadığınız, hangi operasyonu olmanız gerekeceğiniz ve ne kadar sürede normal yaşantınıza dönebileceğiniz ayrıntılı olarak konuşulacaktır.

Sevgiyle kalın..

Op. Dr. Güncel Öztürk

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

www.guncelozturk.com

Estetik önerileri için twitter:@BurunSanati