Stil Hande Çokrak'tan Maid in Love koleksiyonu

Hande Çokrak'tan Maid in Love koleksiyonu

20.04.2015 - 11:18 | Son Güncellenme:

En büyük hayalini gerçekleştirerek kendi markasını kuran Hande Çokrak, seyahat etmeyi seven sıra dışı bir tasarımcı.

Hande Çokraktan Maid in Love koleksiyonu

“ Dünyada on iki noktadan biri olan MBFWI İstanbul, Türkiye için büyük bir değer”

Haberin Devamı

”Maid in Love aykırı ve bir okadar da hayata pozitif açıyla bakan büyük bir parti tadında bir koleksiyon oldu”

“Ödüller tasarımcıları cesaretlendirirken, doğru yolda olduklarının sinyalini veriyor”

En büyük hayalini gerçekleştirerek kendi markasını kuran, Who’s Next Paris fuarından Capitale de la Creation Yılın Tasarımcısı ödülü ile dönen Hande Çokrak seyahat etmeyi seven sıra dışı bir tasarımcı. Maid in Love markası ile yurtdışında çok önemli fuarlarda yer alan Çokrak: “ Dünyanın birçok farklı noktasından, farklı dokularda markalarla aynı çatı altında bir araya gelmek markanın ufkunu genişletiyor .” diyor. Ödül almanın tasarımcıları cesaretlendirdiğini belirten başarılı modacı : “ Aldığım her ödül bana “ Devam et, bir şeyleri doğru yapıyorsun.” Diyor” diyerek duygularını ifade ediyor.

Haberin Devamı

Tasarımlarını oluştururken müzikler, filmler, yazılar, kişiler, aşk, doğa , fotoğraf gibi birçok şeyden ilham alan Çokrak: “ Hayata karşı meraklı olmak, sorular sorabilmek yaratıcılığa yer açıyor, dünyaya daha farklı bakmayı öğretiyor. “ diyor.

2015 trendlerini değerlendiren başarılı tasarımcının favorileri ; şık kıyafetler altına giyilen spor ayakkabı modası, bantlı terlikler, 70’ler tarzında yazlık süet parçalar, kısa paçalı pantolon etekler…

Yazarlar