Gündem Hande Erçel kimdir? Hande Erçel kaç yaşında?

Hande Erçel kimdir? Hande Erçel kaç yaşında?

16.01.2019 - 10:08 | Son Güncellenme:

Güzel oyuncu Hande Erçel yeni dizisi ile dikkatleri üzerine çekti. TRT 1'de Halka dizisinde oynayan Hande Erçel kimdir? Hande Erçel hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler...

Hande Erçel kimdir Hande Erçel kaç yaşında

Birçok dizi ve filmde yer alan Hande Erçel sosyal medyada da dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. 48 yaşında kanser tedavisi gören annesi Aylin Erçel'i geçtiğimiz günlerde kaybeden Hande Erçel son günlerde zor zamanlar geçiriyor. Peki Hande Erçel kimdir?

Haberin Devamı

HANDE ERÇEL KİMDİR?

Hande Erçel 24 Kasım 1993, Bandırma doğumlu Türk oyuncu ve model.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Geleneksel Türk Sanatları bölümünde okumaya devam etmektedir. 2012'de Azerbaycan da yapılan güzellik yarışmasına katılmış ve ikinci olmuştur.

Kanal D'de yayınlanan Güneşin Kızları dizisinde Selin Yılmaz Mertoğlu karakterini canlandırmıştır. Haziran 2016'da Aşk Laftan Anlamaz dizisinde canlandırdığı Hayat Uzun Sarsılmaz karakteriyle ekranlara geri döndü.

HANDE ERÇEL'İN YER ALDIĞI YAPIMLAR

2013 Tatar Ramazan (dizi,2013) Kendisi
2013 Çalıkuşu Zahide
2014 Çılgın Dersane Üniversitede Meryem
Hayat Ağacı Selen Karahanlı
2015-2016 Güneşin Kızları Selin Yılmaz/Mertoğlu
2016-2017 Aşk Laftan Anlamaz Hayat Uzun/Sarsılmaz
2017-2018 Siyah İnci Hazal
2019- Halka Müjde

Haberin Devamı

HALKA DİZİSİNDE MÜJDE AKAY ROLÜNDE

İskender'in kızı, ne yapacağı tahmin edilemeyen, neşeli, uçarı, hazcı genç bir kadın. Yirmili yaşlarda. Babası İskender’le birlikte çalışmak istiyor. İskender, bu fikre yanaşmadıkça da kendini gösterecek küçük hamleler yaparak babasının gözüne girecek. Cihangir ile olan yakınlaşmasıyla İrem'le de hoşuna giderek rekabet edecek. İrem’in kendini ağırdan satan, oturaklı ve hafif kibirli hallerine karşın Müjde son derece rahat, ne istediğini açıkça gösteren, meydan okumaktan korkmayan biri. Müjde'nin Cihangir'le olan ilişkisi onun büyümesini ve olgunlaşmasını sağlayacak.

Yazarlar