Gündem Hangi diziler 2017 yılbaşı haftası yayınlanmayacak?

Hangi diziler 2017 yılbaşı haftası yayınlanmayacak?

28.12.2016 - 12:50 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizileri yeni yıl molası veriyor. Dizilerin yeni bölümleri sonraki haftadan itibaren ekrana gelmeye başlayacak ve kaldıkları yerlerden devam edecek.? Peki Hangi diziler 2017 yılbaşı haftası yayınlanmayacak?

Hangi diziler 2017 yılbaşı haftası yayınlanmayacak

2017 yılının ilk haftasında pek çok yerli dizi yeni bölümleriyle yayınlanmayacak. Ekranların sevilen dizilerine yılbaşı molası geliyor. 2017 yılbaşı haftasında pek çok sevilen dizi yeni bölümleriyle ekranlarda olmayacak.

Haberin Devamı

Her yıl olduğu gibi, bu sene de yeni yılın ilk haftasında iddialı yapımlar reklam nedeniyle ekrana gelmeyecek. Yeni yılda reklam fiyatlarının yeniden belirlenmesi ve kanal yöneticileriyle reklamverenler arasında anlaşmalar yapılması nedeniyle, ilk hafta pahalı yapımlar ekrana gelmiyor.

30 Aralık Cuma akşamı Muhteşem Yüzyıl Kösem ekrana gelmeyecek. 31 Aralık Cumartesi yılbaşı akşamı ise, Fox TV’deki Kalbimdeki Deniz, Show TV’deki Aşk Laftan Anlamaz, 1 Ocak Pazar günü Kanal D’deki Bodrum Masalı, Show TV’deki Hayat Bazen Tatlıdır, ATV’deki Seviyor Sevmiyor dizileriyle Show TV’nin şaka programı Demet Akbağ ile Çok Aramızda yeni bölümleri ekrana gelmeyecek.

Ayrıca TV8’deki O Ses Türkiye yarışması da Pazar, Pazartesi ve Salı akşamları yeni bölümleriyle yayınlanmayacak. Pazartesi akşamı Show TV’deki İçerde dizisi, Perşembe akşamı Kanal D’deki Vatanım Sensin ve Star’daki Cesur ve Güzel dizileri, Salı akşamı ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile Star TV’deki Anne dizilerinin yeni bölümleri de yayınlanmayacak.

Haberin Devamı

TV8 : O Ses Türkiye
Kanal D: Bodrum Masalı
Star TV: Hayat Bazen Tatlıdır
Show TV: Aşk Laftan Anlamaz, Demet Akbağ ile Çok Aramızda
ATV: Seviyor Sevmiyor, Kırgın Çiçekler
FOX: Kalbimdeki Deniz