Gündem Hangimiz Sevmedik 14. yeni bölümde Tarık ile Itır barışacaklar mı?

Hangimiz Sevmedik 14. yeni bölümde Tarık ile Itır barışacaklar mı?

10.11.2016 - 14:25 | Son Güncellenme:

Hangimiz Sevmedik dizisi soluk soluğa izlenecek yeni bir bölümle ekranlara gelecek. TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Hangimiz Sevmedik dizisinde Tarık ile Itır arasındaki buzlar eriyecek mi? Hangimiz Sevmedik her Pazartesi saat 20:00'de TRT 1 ekranlarında...

Hangimiz Sevmedik 14. yeni bölümde Tarık ile Itır barışacaklar mı

Hangimiz Sevmedik 14. yeni bölüm için heyecan dorukta. Merakla beklenen Hangimiz Sevmedik 14. bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. BSK Yapım imzalı, Senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün’ün senaryosunu yazdığı Hangimiz Sevmedik dizisi yeni bölümünde, Adile ve Münir nişan için yapılacak alışverişte de inatlaşır. Tarık ve Itır ise boşanma dilekçesini geri çekmiş ve çok mutludurlar.

Haberin Devamı

Başrollerinde Altan Erkekli, Gül Onat, Selen Soyder, Can Yaman, Cengiz Bozkurt, Mehtap Bayri, Bülent Şakrak yer aldığı Hangimiz Sevmedik 14. bölümüyle 14 Kasım 2016 Pazartesi akşamı saat 20:00'da TRT 1'de.

HANGİMİZ SEVMEDİK 14. BÖLÜM ÖZETİ

Adile ve Münir Şener ile Ayşen’i evlendirmeye karar verirler. Ancak ikisinin de önemli bir şartı vardır. Ayşen ve Şener çok mutludurlar. Mutluluktan adeta havaya uçarlar. Ama onların bu mutluluğu İlyas’ın mutsuzluğudur artık. Mahalleli Emel’den İlyas’a destek olmasını ister.

Adile ve Münir nişan için yapılacak alışverişte de inatlaşır. İkisi de bütün alış verişi kendileri yapmak istemektedir. Şener Yeşil buna pratik bir çözüm bulmuştur. Tarık ve Itır boşanma dilekçesini geri çekmiş ve çok mutludurlar. Bunu kutlamak için sinemaya giderler. En az onlar kadar mutlu bir çift daha vardır.

Sevda ve Tuncay ilk randevuları için sinemaya gitmeye karar verir. Hepsi birbirinden habersiz güzel bir gün geçirmeyi planlayan çiftler için hiçbir şey sandıkları kadar kolay olmayacaktır. Yeşiller ve Çamlar yakalanmamak için adeta köşe kapmaca oynarlar.

Haberin Devamı

HANGİMİZ SEVMEDİK 14. BÖLÜM FRAGMANI