Gündem Hangimiz Sevmedik 15. bölümde Adile ile Münir'den büyük sürpriz!

Hangimiz Sevmedik 15. bölümde Adile ile Münir'den büyük sürpriz!

17.11.2016 - 14:53 | Son Güncellenme:

Hangimiz Sevmedik nefesleri kesecek bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Hangimiz Sevmedik dizisinde Adile ile Münir şoke edecek bir sürpriz hazırlıyorlar. Hangimiz Sevmedik her Pazartesi saat 20:00'de TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor...

Hangimiz Sevmedik 15. bölümde Adile ile Münirden büyük sürpriz

TRT1'de yayınlandığı ilk günden beri gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Hangimiz Sevmedik heyecan dolu yeni bölümü ile kaldığı yerden devam ediyor. Merakla beklenen Hangimiz Sevmedik 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Altan Erkekli, Gül Onat, Selen Soyder, Can Yaman, Cengiz Bozkurt, Mehtap Bayri ve Bülent Şakrak'ın paylaştığı Hangimiz Sevmedik 15. yeni bölümü ile 21 Kasım Pazartesi akşamı saat 20:00'da TRT1'de.

HANGİMİZ SEVMEDİK 15. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

HANGİMİZ SEVMEDİK 15. BÖLÜM ÖZETİ

Hangimiz Sevmedik yeni bölümünde, Tarık, Itır, Emel, İlyas, Tuncay ve Sevda hep birlikte güzel bir gün geçirmeye karar verirler. Ancak gecenin sonu tatsız biter. Emel ve İlyas Tarık ile Itır’ın gizli evliliği ortaya çıkmasın diye bir yalan söylerler. Bu yalan içinden çıkılmaz olayların ipini ateşler. Şener ve Ayşen nişanlanacakları için çok mutludurlar. Herkes kız isteme için Adile’nin evinde toplanır. Emel ve İlyas’ın yalanına inanan Adile ve Münir’in onlara büyük bir sürprizi vardır.

Halit ve Ahmet Sevdanın bir sevgilisi olduğundan şüphelenmektedir. Araştırmaya koyulurlar. Diğer yandan Sevda ve Tuncay Yadigara yakalanırlar. Yadigar bu sırrı saklayacağına dair ikiliye söz verir. Şener ve Ayşen Şevket’ten kiralık ev bulmasını isterler. Şevket mahallenin en eskilerinden Müşfik’in evini ayarlar. Adını bile hatırlamakta güçlük çeken Müşfik onların başına umulmadık bir iş açacaktır.

Yazarlar