Gündem Hangimiz Sevmedik 17. bölüm fragmanında Münir ve Adile aşkı!

Hangimiz Sevmedik 17. bölüm fragmanında Münir ve Adile aşkı!

02.12.2016 - 09:51 | Son Güncellenme:

Ekranların merakla beklenen Hangimiz Sevmedik 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hangimiz Sevmedik 17. yeni bölümde bu hafta Münir, Adile'yi alıp tatile çıkar. Mahallede aşk rüzgarları eserken Şener ve Ayşen, Adile ve Münir evlendirmek düşüncesindedirler. İşte Hangimiz Sevmedik yeni bölümü ile ilgili detaylar...

Hangimiz Sevmedik 17. bölüm fragmanında Münir ve Adile aşkı

BSK yapım imzalı Hangimiz Sevmedik yeşilçam tadında hikeyesi ile izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Pazartesi akşamları ekrana gelen Hangimiz Sevmedik dizisinde Adile ve Münir'in beraber tatili çıkması mahalle'de büyük yankı uyandırır. Tarık ve Itır, Şener ve Ayşen'in duygusal anlar yaşayacağı Hangimiz Sevmedik 17. yeni bölüm fragmanı ile TRT1 ekranında...

Haberin Devamı

HANGİMİZ SEVMEDİK 17. BÖLÜM ÖZETİ

Herkes kayıp olan Adile ile Münir’i merak ederken onların keyfi yerindedir. Anne babalarının onlara nisbet yapmak için tatile çıktığını öğrenen çocuklar Adile ve Münir’e yokluklarında nasıl ayakta duracaklarını göstermeye kararlıdırlar. Onların yokluğunda herkes iş dağılımı yaparlar.

Şener kahvehaneye göz kulak olacaktır. Hatta baba yadigarı kahvehaneyi kara geçirmek için yepyeni bir planı vardır. Tarık ve Itır hem evleri çekip çevirmenin hem de aile bireylerini kontrol altında tutmanın hiç de kolay olmadığını kısa zamanda anlayacaklardır.
Öte yandan Perran Şevket’e ruhunun yaşlı ve sıkıcı olduğunu söyleyerek hayatının hatasını yapar. Şevket gençleşmek için harekete geçer.

Haberin Devamı

HANGİMİZ SEVMEDİK 17. BÖLÜM FRAGMANI

Sandal kıyıya vurduktan sonra bir otele sığınan Adile ve Münir hallerinden memnundurlar. Münir burada Adile’ye 36 yıl önce neden ortadan kaybolduğunu anlatmaya karar verir.

Emel ile İlyas yemek yemek için sözleşir . Ama hiç olmadık kişilere yakalanırlar.
Itır’a karakoldan gelen telefon herkesi şaşkına çevirir. Hiç beklenmedik bir nedenle Adile ve Münir karakola düşmüşlerdir.