Gündem Hangimiz Sevmedik 18. bölüm fragmanında müteahhit şoku yaşanıyor!

Hangimiz Sevmedik 18. bölüm fragmanında müteahhit şoku yaşanıyor!

08.12.2016 - 11:40 | Son Güncellenme:

TRT 1 ekranında yayınlanan Hangimiz Sevmedik 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamı ekrana gelen Hangimiz Sevmedik dizisinde mahalleli müteahhit kararı ile şoke oluyor. Şener müteahhit firmasının yanında yer alıyor. Hangimiz Sevmedik yepyeni bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Hangimiz Sevmedik 18. bölüm fragmanında müteahhit şoku yaşanıyor

BSK Yapım imzalı, Alphan Dikmen ve Başak Angigün’ün senaryosunu yazdığı Hangimiz Sevmedik yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Hangimiz Sevmedik 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Gerilim, aşk ve tutku dolu sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Hangimiz Sevmedik 18. bölümünde bu hafta beklenmedik olaylar peş peşe yaşanacak. Evlerini yıkılacağını duyan Adile ve Münir, müteahhitin kim olduğunu araştırır.

Başrollerini; Can Yaman, Selen Soyder, Cengiz Bozkurt , Altan Erkekli, Gül Onat, Deniz Oral, Devrim Yakut, Erdem Baş, Veysel Diker, Mehtap Bayri, Berfu Öngören, Onur Sermik, Doğa Konakoğlu ve Selma Kutluğ’un paylaştığı Hangimiz Sevmedik 18. yeni bölümü ile 12 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT1’de.

Haberin Devamı

HANGİMİZ SEVMEDİK 18. BÖLÜM FRAGMANI

HANGİMİZ SEVMEDİK 17. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hangimiz Sevmedik yeni bölümde Herkes kayıp olan Adile ile Münir’i merak ederken onların keyfi yerindedir. Anne babalarının onlara nisbet yapmak için tatile çıktığını öğrenen çocuklar Adile ve Münir’e yokluklarında nasıl ayakta duracaklarını göstermeye kararlıdırlar. Onların yokluğunda herkes iş dağılımı yaparlar. Şener kahvehaneye göz kulak olacaktır. Hatta baba yadigarı kahvehaneyi kara geçirmek için yepyeni bir planı vardır. Tarık ve Itır hem evleri çekip çevirmenin hem de aile bireylerini kontrol altında tutmanın hiç de kolay olmadığını kısa zamanda anlayacaklardır.

Öte yandan Perran Şevket’e ruhunun yaşlı ve sıkıcı olduğunu söyleyerek hayatının hatasını yapar. Şevket gençleşmek için harekete geçer.

Sandal kıyıya vurduktan sonra bir otele sığınan Adile ve Münir hallerinden memnundurlar. Münir burada Adile’ye 36 yıl önce neden ortadan kaybolduğunu anlatmaya karar verir.

Emel ile İlyas yemek yemek için sözleşir . Ama hiç olmadık kişilere yakalanırlar. Itır’a karakoldan gelen telefon herkesi şaşkına çevirir. Hiç beklenmedik bir nedenle Adile ve Münir karakola düşmüşlerdir.