Gündem Hangimiz Sevmedik 7. bölüm fragmanında Tarık ve Itır ayrılacak mı? - İzle

Hangimiz Sevmedik 7. bölüm fragmanında Tarık ve Itır ayrılacak mı? - İzle

23.09.2016 - 10:44 | Son Güncellenme:

Hangimiz Sevmedik dizisi yeni bölümü için heyecan dorukta. Gerilim dolu sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Hangimiz Sevmedik 7. bölüm fragmanı ve detayları haberimizde. İşte Hangimiz Sevmedik dizisinde dikkat çeken sahne ve yeni gelişmeler...

Hangimiz Sevmedik 7. bölüm fragmanında Tarık ve Itır ayrılacak mı - İzle

BSK yapım'ın yapımcılığını üstlendiği başrollerinde Altan Erkekli, Gül Onat, Can Yaman, Selen Soyder, Mehtap Bayri, Cengiz Bozkurt gibi isimlerinn yer aldığı Hangimiz Sevmedik 7. yeni bölüm fragmanı ile Pazartesi akşamı izleyenleri ile buluşacak.

Haberin Devamı

Hangimiz Sevmedik 7. yeni bölüm'de Adile Ayşen'in İlyas'a verecek mi? Münir, Mürüvvet yalanını ne kadar sürdürecek. Hangimiz Sevmedik yepyeni bölümüyle izleyenleri ekrana kilitleyecek.

HANGİMİZ SEVMEDİK SON BÖLÜM ÖZETİ

Adile ve Münir çocuklarına yakalanınca geçmişte yaşananları itiraf etmek zorunda kalırlar. Fakat işlerine geleni anlatıp asıl anlatılması gerekenleri saklı tutarlar. ikili geçmişte kısa süre görüşmüş ve anlaşamamışlardır. Bu şekilde çocukların elinden kurtulamayacaklarını anladıklarındaysa Münir son kozunu oynar ve Adile&39;nin gönlüne bir kez daha ateş düşmesine sebep olur.

HANGİMİZ SEVMEDİK 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

gönlüne ateş düşen tek kişi Adile de değildir üstelik. Konuşmaları duyan Bakkal Ahmet de annesiyle ilgili bu itiraftan rahatsız olacaktır.

Haberin Devamı

Ne yaparsa yapsın Ayşen'in, Şener'den vazgeçmeyeceğine kesin kanaat getiren İlyas mahalleyi terketmeye karar vermiştir. Onu vazgeçirmek için seferber olan çarşı esnafı başarılı olamazken, küçücük bir umut İlyas'ı vazgeçirir ve Ayşen'i istemeye karar verir. Adile'nin de İlyas'ı uygun bir zamanda isteme için davet etmesi, Şener'in eteklerini tutuşturur. İflah olmaz aşıklar, Ayşen ve Şener kaçmaya karar verirler. Fakat kaçarken yine ailelerinin başına iş açacaklardır.