Gündem Hangimiz Sevmedik çok yakında başlıyor!

Hangimiz Sevmedik çok yakında başlıyor!

13.06.2016 - 16:53 | Son Güncellenme:

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Hangimiz Sevmedik çok yakında başyor. Merakla beklenen Hangimiz Sevmedik 1. ve 2. tanıtım fragmanları yayınlandı. Hangimiz dizisinin konusu ne olacak? İşte ayrıntılar...

Hangimiz  Sevmedik çok yakında başlıyor

TRT ekranlarında yaz döneminde yepyeni bir dizi başlıyor. Güçlü ve iddialı kadrosuyla dikkat çeken Hangimiz Sevmedik dizinin konusu ne olacak? İşte Hangimiz Sevmedik ile merak edilen soruların yanıtları haberimizde...

Haberin Devamı

HANGİMİZ SEVMEDİK 2. TANITIM FRAGMANI

HANGİMİZ SEVMEDİK TANITIM FRAGMANI

TRT1’in merakla beklenen iddialı dizisi 'Hangimiz Sevmedik’in fragmanları yayınlandı. Başrollerinde Can Yaman, Selen Soyder, Altan Erkekli, Gül Onat, Deniz Oral, Erdem Baş, Veysel Diker, Mehtap Bayri, Berfu Öngören, Onur Sermik, Doğa Konakoğlu ve Selma Kutluğ’un da yer aldığı yapım, bir aşk hikayesini ekrana taşıyacak.

Yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun üstlendiği BSK Yapım imzalı dizi Adile ve Münir’in 35 yıl önce bir yanlış anlama sonucu biten aşklarını konu alıyor. Temmuz ayında başlayacak olan dizinin senaryosunu ise Alphan Dikmen ve Başak Angigün kaleme alıyor. Hangimiz Sevmedik, Temmuz’da TRT 1’de başlıyor!

Hangimiz  Sevmedik çok yakında başlıyor

TRT1’in yeni dizisi Hangimiz Sevmedik’in kadrosuna iki yeni oyuncu katıldı.

Haberin Devamı

Yapımcılığını 'Beni Böyle Sev' dizisinin yapımcılığını üstlenen BSK Yapım’ın yapacağı, senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün kaleme alacağı, yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun üstleneceği dizi Adile ve Münir’in 35 yıl önce bir yanlış anlama sonucu biten aşkını ve çekişmelerini Yeşilçam tadıyla ekrana yansıtacak.