Gündem Hanım Köylü 10. bölüm fragmanı yayınlandı

Hanım Köylü 10. bölüm fragmanı yayınlandı

22.06.2016 - 10:50 | Son Güncellenme:

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Hanım Köylü, güldürmeye devam ediyor. Merakla beklenen dizi Hanım köylü'nün 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz bölümde bir fırsat bularak İlkgün’ü görmeye giden Ferit, hem kendi babasına hem de Düzgün’e yakalanır.. İşte Hanım Köylü ile ilgili son gelişmeler...

Hanım Köylü 10. bölüm fragmanı yayınlandı

Hanım Köylü, Star Tv'de yayına giren Gold Film imzalı televizyon dizisi. Yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan'ın yaptığı, Yusuf Çim ve Gülsim Ali nin başrollerini paylaştığı aile ve romantik komedi dizisidir. Merakla beklenen Hanım Köylü 10. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte dizi ile ilgili son gelişmeler...

Haberin Devamı

HANIM KÖYLÜ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ferit, İlkgün’ün yanında yakaladığı Bengisu’yu sonunda İstanbul’a göndermeyi başarır. Ancak Ferit Bengisu’yu köyden uzaklaştırmak için Buralı İsmail’e İlkgün’le ilgili bir sırrı açıklamak zorunda kalır. Bunu öğrenen İlkgün ise Ferit’e karşı tavır alır. Ferit haklılığını İlkgün’e anlatmak için bir zaman yaratmaya çalışırken karavana Cüneyt’i görmeye gelen Songün’den babasının ve Erol’un evde olmadığını öğrenir. Bunu fırsat bilerek eve İlkgün’ü görmeye giden Ferit, hem kendi babasına hem de Düzgün’e yakalanır. Düzgün ile Fikri’nin arası Ramazan münasebetiyle düzelmiştir. Ancak Fikri’nin köydeki İsmaillere olan yakınlığı, Düzgün’le arasının tekrar bozulmasına neden olur.

Haberin Devamı

Öte yandan Koptagel köyde paylaşılamaz pozisyondadır. Bir yandan Düzgün kızını Koptagel’e vermeyi planlarken bir yandan da Döne sürekli Koptagel’in peşindedir. Koptagel’in ise peşinde olduğu tek bir şey vardır. O da İstanbul’dan getirtmeye çalıştığı minibüsü...

OYUNCULAR

Yusuf Çim Ferit Sabit: Yurt dışında öğrenimini tamamlayıp dönen oldukça yakışıklı İnternetten görüp tanıştığı İlkgün'e aşık, Fikri'nin oğludur. Cüneyt adında kardeşi vardır.

Gülsim Ali İlkgün: Düzgün Bey'in kızıdır. Çok güzel bir o kadar da akıllıdır. Ferit'e ilk görüşte aşık olur. Gülgün, Nazgün ve Songün adında 3 kardeşi vardır.

Mehmet Özgür Düzgün Bey:İlkgün, Gülgün, Nazgün ve Songün'ün babasıdır. Uzun yıllar Fikri'nin babasının yanında çalışmıştır ve Beyi öldükten sonra topraklara sahip çıkmıştır. Fikri ile geçinemez.

Ali İpin Fikri Sabit: Ferit ve Cüneyt'in babası, Elmas'ın eniştesidir. Adı üstünde tamamen sabit fikirli bir adamdır. Kese fabrikası vardır ve döneme ayak uyduramayan bir iş yaptığını kabullenmez.

Toygan Avanoğlu Koptagel: Elmas'a aşıktır. Çok komik bir kişilikdir, İstanbulda dolmuş şöförlüğü yaparken o da kendini bir anda saklıköy de bumuştur.

Aylin Kabasakal Elmas Eksi: Ferit ve Cüneyt'in teyzesi, Fikri'nin baldızı, Koptagel'in sevgilisidir.

Uğur Demirpehlivan Muhtar Emine : Saklıköy'ün Muhtarıdır. Kadınların öncüsüdür. Köyün tüm erkekleri özellikle gençler ondan çok çekinir.

Haberin Devamı

Selim Erdoğan Reşat Döner: Döne ve Yaprak'ın abisi köyün ağasıdır. Saklıköy de en çok bağı bahçesi mal varlığı ona aittir ve başkası ağa olmasın diye satılan yerlere ilk önce o talip olur.

Turan Cihan Şimşek Cüneyt Sabit: Ferit'in kardeşi, Fikri'nin küçük oğlu. Teknoloji aşığı, köy ortamını sevmez, parti ve gece hayatını sever. Ne yapsa babasının gözüne girmeyi başaramaz.

Uğur Biçer Muhacir İsmail:İsmaillerin muhacir olanı, Düzgün Bey'in kızlarından Gülgün'e aşıktır.

Kerim Yağcı Kısa İsmail: İsmaillerin doğulu olanı, Düzgün Bey'in kızlarından Nazgün'e aşıktır. Yanık seslidir.

Ahmet Kayakesen Buralı İsmail: İsmaillerin saklıköylü olanı, Düzgün Bey'in kızı İlkgün'e aşıktır. Ferit'i hiç sevmez.

Mert Türkoğlu Laz İsmail:İsmaillerin karadenizli olanı, Reşat Döner'in kız kardeşi Yaprak'a aşıktır.

Feyza Çıpa Bengisu: Ferit'in eski sevgilisi. Halen Ferit'e çok aşık.

Emel Çetin Döne Döner: Reşat Ağa'nın kardeşi, gözleri şaşıdır ve Laz İsmail'e aşıktır.

Haberin Devamı

Beste Kanar Yaprak Döner: Reşat ağa'nın küçük kardeşidir. Aklı bi gidip bi gelir, genellikle söylenenleri unutur ya da anlamaz.

Hazal Adıyaman Gülgün: İlkgün'ün kardeşi, Düzgün Bey'in kızıdır.

Hande Asmaz Nazgün: İlkgün'ün kardeşi, Düzgün Bey'in kızıdır. Evlerinde çalışan Erol'un kendisini sevdiğinin farkında ve bunu çok iyi kullanır.

Özlem Gezgin Songün: İlkgün'ün kardeşi, Düzgün Bey'in en küçük kızıdır.

Can Kıran Erol : Düzgün bey'in yanında çalışır. Nazgün'e aşıktır, Kısa İsmail'den nefret eder.

Murat Makar İmam: Saklıköy Camii İmamı.

Muharrem Bayrak Müezzin: Saklıköy Camii Müezzini.

Ayten Uncuoğlu Nuriye Nine: Saklıköy'ün ebesidir. Dizleri tutmaz, bir yere gideceği zaman İsmailler tarafından götürülüp getirilir.