Gündem Hanım Köylü 6. bölümde neler yaşandı? - İzle

Hanım Köylü 6. bölümde neler yaşandı? - İzle

29.05.2016 - 11:25 | Son Güncellenme:

Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşan Hanım Köylü son yayınlanan 6. bölümüyle izleyicileri büyüledi. Büyük bir ilgi ile takip edilen Hanım Köylü soluk soluğa izleniyor. Hanım Köylü 6. son bölüm ayrıntıları haberimizde...

Hanım Köylü 6. bölümde neler yaşandı - İzle

Başrollerinde Yusuf Çim ve Gülsim Ali'nin rol aldığı dizi Hanım Köylü enfes bir bölümle ekranlara geldi. Yapımcılığını Gold Film, yönetmenliğini ise Mustafa Şevki Doğan'ın üstlendiği beğeniyle takip edilen dizi Hanım Köylü izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Hanım Köylü her Cumartesi saat 20:00'de Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşuyor...

Haberin Devamı

HANIM KÖYLÜ 6. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HANIM KÖYLÜ 6. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ferit’i evin önünde yakalayan Düzgün, Ferit’in söylediği çeşitli, yalanlara inanmaz ve onu bir daha evinin etrafında görmek istemediğini söyleyerek uyarır. Ferit ise İlkgün’ün kendisi için göz yaşı döktüğünü görünce Düzgün’ün bu uyarısını dikkate almaz. İlkgün Ferit’in gideceğini öğrenince bunalıma girer. Gerçekten üzülmüştür ve Ferit’e aşık olduğunu anlamıştır. Bunu kimseye itiraf edemez.

Daha sonra Ferit’in gitmediğini öğrenen İlkgün sevinse de sevincini belli etmez. Ferit ise onu konuşmak için aşık çağlayanına çağırır. Çağlayanda suya düşen İlkgün ve Ferit arasında yakınlaşma başlar.
Öte yandan Düzgün ve Fikri’nin tarla alışverişi tam bir yılan hikayesine döner. Koptagel Elmas’ı kıskandırmak için Reşat’ın kızkardeşi ile eve giderken Elmas da intikam almak için Reşat ile gezmeye gider. Koptagel ve Elmas’ı teyze yeğen zanneden Reşat, Rlmas’ı resmen Koptagel’den ister. Bunu duyan Koptagel’in gözü döner.

Haberin Devamı

Hanım Köylü 6. bölümde neler yaşandı - İzle

HANIM KÖYLÜ OYUNCULARI


Ferit Sabit
Yusuf Çim

İlkgün
Gülsim Ali

Düzgün Bey
Mehmet Özgür

Fikri Sabit
Ali İpin

Koptagel
Toygan Avanoğlu

Elmas
Aylin Kabasakal

Muhtar Emine
Uğur Demirpehlivan

Reşat Döner
Selim Erdoğan