Gündem Hanım Köylü final bölümünde heyecan doruktaydı! - izle

Hanım Köylü final bölümünde heyecan doruktaydı! - izle

01.08.2016 - 01:54 | Son Güncellenme:

Hanım Köylü dizisi final yaptı. Star TV'nin sevilen dizisi Hanım Köylü'nün final bölümünde evlilik sürprizi yaşandı. Hanım Köylü final bölümü ve tüm detaylar haberimizde...

Hanım Köylü final bölümünde heyecan doruktaydı - izle

Hanım Köylü sevenlerine veda etti. 13. bölümüyle ekranlara veda eden dizi Hanım Köylü neler yaşandı? Elmas ve Koptagel, en mutlu günlerini yaşıyor. Hanım Köylü final bölümü ve detaylarıyla haberimizde...

Haberin Devamı

HANIM KÖYLÜ FİNAL BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Hanım Köylü, başrollerini Yusuf Çim ve Gülsim Ali'nin paylaştığı Star TV'nin 2016 yapımı aile ve romantik komedi dizisidir. Aşkı yüzünden tüm yaşantısını değiştirip Hanım Köylü olan Ferit adında bir gencin hikayesi.

Elmas ve Koptagel’in evlilik hazırlıkları!

İlkgün’ün kız kardeşlerine yakalanan Elmas ve Koptagel herşeyden habersiz gizlice kıyacakları nikah için hazırlık yapmaktadırlar Düzgün kardeşine gönderdiği kızı Gülgün’ün kaçırıldığının öğrenince Gülgün’ün peşine düşer. Bu sırada İstanbul’dan gelen Fikri babasından kalan kutuyu açınca şok yaşar. Ancak şok yaşayan sadece Fikri değildir. Aynı zamanda Reşat da Koptagel ve Elmas arasındaki ilişkiyi öğrenmiştir ve bunun bedeli onun için oldukça ağır olur.

Haberin Devamı

Hanım Köylü final bölümünde heyecan doruktaydı - izle

Dedenin mirası İlkgün ve Ferit’in de hayatını değiştirmiştir. Ferit için tek bir gerçek vardır. O da İlkgün’e olan aşkı. İlkgün de Ferit’e olan aşkını nihayet herkeslere açıklayabilme cesareti bulur. Ancak hayat, bundan sonra ikisi için de çok farklı olacaktır.

Yayın Günü: 01 Ağustos PAZARTESİ
Yayın Saati: 20.00

HANIM KÖYLÜ 13. FİNAL BÖLÜM FRAGMANI

HANIM KÖYLÜ HAKKINDA

Saklıköy, doğa harikası çok güzel kızlarıyla meşhur bir köydür. Buradan yaşayan köylüler bu eşsiz güzelliğin dışarıdan gelecek olan kişiler tarafından bozulacağına inanırlar.

Hanım Köylü final bölümünde heyecan doruktaydı - izle

Köyden dışarıya kız vermeyen Saklıköylüler, Köyün dışından biri o bölgeden bir kızla evlenmek isterse mutlaka ‘Hanımköylü’ olup, orada yaşaması gerektiğinin üstünü çizerler.