Ege Harikasın Akhisar

Harikasın Akhisar

27.04.2017 - 02:57 | Son Güncellenme:

Fatih Tanfer: Futbolda hayatta olduğu gibi başarılar hiçbir zaman tesadüf değildir. Bunun örneğini de Akhisar Belediyespor’un Bursasspor karşısında aldığı netice sonrası söyleyebilirim. Çünkü 3 doğru bir araya geldi. Doğru takım kuruldu.

Harikasın Akhisar

Fatih Tanfer: Doğru oyun tarzı benimsendi ve doğru oyuncular bir araya geldi. Bütün doğrular bir araya gelirse, sonuçta doğru oluyor. Vazte ile Cikalleshi birlikte oynatılarak takım savunması en uçtan başlatıldı. Bursaspor’un defansının merkezinde oynayan İsmail ve Şamil’in bütün eksiklikleri ortaya çıktı. Mağlup duruma düşmesine rağmen asla inancı eksilmedi. Coşku ve harika temponun sonucunda 15 dakikada 4 gol geldi. Bu sonuç Akhisar’ı rahatlattı. Akhisar Belediyespor’da tüm oyuncuların oyununda büyük bir gelişim var. Sahadaki herkes görevini iyi yaptı. Ancak, Ömer Bayram ile Custodio artan bir form grafiği göze çarptı. Okan Hoca ve ekibine tebrikler. Geçen hafta söylediğim gibi teknik adamlıktaki hakettiği başarıyı elde edeceğine inanıyorum.

Haberin Devamı

İsmail Özelçinler: Akhisar Belediyespor, Bursaspor karşısında bu sezonun en iyi ve en kaliteli futbolunu ortaya koydu. Takım olarak mükemmel bir performans ortaya koydular. Bloklar arasında müthiş bir dayanışma vardı. Yenik duruma düşmelerine karşın, kısa sürede beraberliği sağladılar, arka arkaya gollerle de henüz ilk yarıda Bursaspor’a teslim bayrağını çektirdiler. Takımda, tartışmasız tüm futbolcular müthiş oynadılar. Özellikle sol kanatta Ömer Bayram’ın, hem hücumda hem defansta gösterdiği performansa hayran kaldım. Teknik Direktör Okan Buruk’u da kutlamadan geçmeyelim.