Kültür Sanat Harry Potter Jr Geliyor

Harry Potter Jr Geliyor

03.08.2015 - 10:19 | Son Güncellenme:

1986 yapımı "Troll" filminin baş karakteri Potter'ın yeni maceralarını işleyecek olan "The Rise of Harry Potter Jr" filmi geliyor!

Harry Potter Jr Geliyor

1986 yapımı "Troll" filminin devamı olarak düşünülen "Troll: The Rise of Harry Potter Jr" filmi için resmi onay geldi. Harry Potter isimli bir gencin bir cadıyla güçlerini birleştirerek dünyayı troll bir büyücüye karşı korumaya çalışmasını işleyen yapımın devam filminde kimin Potter'ı canlandıracağı henüz bilinmiyor.

Haberin Devamı

Film için düşünülen ismin JK Rowling'in sevilen serisi "Harry Potter"a olan benzerliğiyle ilgili kaygılanan film yapımcıları isme dair açıklama yapmak mecburiyetinde kaldı. "Troll: The Rise of Harry Potter Jr" isminin bilinçli bir gönderme barındırmadığını açıklayan yetkililer, "İsim hiçbir şekilde JK Rowling'in roman serisiyle ya da Warner Bros'un film serisiyle bağlantılı, göndermeli veya ilgili değildir. Filmdeki Harry Potter karakteri hiçbir şekilde JK Rowling'in yarattığı hayali karakterle bağlantılı değil. Harry Potter Junior ve ailesi 1986 yapımı 'Troll' filminin karakterleriydiler ve Rowling'in ilk Harry Potter kitabının basılmasından 11 yıl önce yaratıldılar" diye belirtti.

Oscar ödüllü oyuncu Patricia Arquette'in cadıyı seslendireceği yeni yapımda Harry Potter Junior karakterini çocuk oyuncu Baxter Bartlett üstlenecek. Film 2017 yılında vizyona girecek.