Ege Hasan Tahsin Gazetecilik Ödülleri sahiplerini buldu

Hasan Tahsin Gazetecilik Ödülleri sahiplerini buldu

17.05.2017 - 04:46 | Son Güncellenme:

.

Hasan Tahsin Gazetecilik Ödülleri sahiplerini buldu

İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Gazetecilik ve Gazetecilik Teşvik Yarışması ödülleri Aziz Vukolos Kilisesi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törene İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ve basın mensupları katıldı.

Haberin Devamı

Kocaoğlu’na teşekkür

Gecenin açılış konuşmasını yapan Dikmen, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da her daim bizlere güç ve desteğini esirgemedi. Yıllardır bu yarışmalarla ilgili her konuda gerçekten çok büyük destek verdi. İzmirli gazetecilerin ne zaman ihtiyacı olsa yanımızda durdu. Kendisine desteklerinden dolayı İzmir Gazeteciler Cemiyeti adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Onur ödülü Nahit Duru’nun

Gecede Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Gazetecilik ve Gazetecilik Teşvik Yarışması Onur ödülünü alan Gazeteci Nahit Duru yaptığı konuşmada “Gazetecilik adına verilen bu ödülü bana layık gören İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Misket Dikmen’e ve yönetim kurulu üyelerine şükranlarımı sunuyorum” dedi.