Hatay Hatay 2. Kitap Fuarı Açıldı

Hatay 2. Kitap Fuarı Açıldı

20.04.2018 - 16:56 | Son Güncellenme:

.

Hatay 2. Kitap Fuarı Açıldı

HATAY (AA) - Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve 120 yayın evinin katıldığı, çok sayıda yazarın da imza günü düzenleyeceği Hatay 2. Kitap Fuarı açıldı.

Haberin Devamı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Antakya ilçesindeki Akasya Mahallesi'nde açılan fuarda yaptığı konuşmada, kitap fuarlarını önemsediklerini belirtti.

Geçmişten bugüne kadar kültürüyle, tarihiyle ve medeniyet birikimiyle övünen Hatay'da aydınlık gençlerin olmasını istediklerini aktaran Başkan Savaş, "Gelecek adına yatırım yapabilen gençlerimiz olsun ve gelecekte de şehrimizi ve ülkemizi aydınlık gençlerimiz yönetsin istiyoruz. Bunun için bu kitap fuarını gerçekten önemsiyoruz ve bu kitap fuarından da çocuklarımız fazlasıyla faydalansın istiyoruz." diye konuştu.

Savaş, ayrıca Hatay'da bütün okullara ihtiyaç halinde otobüs göndereceklerini ve öğrencilerin fuara gelerek buradan alışveriş yapmalarını sağlayabileceklerini hatırlattı.

Haberin Devamı

20-29 Nisan tarihleri arasında açık kalacak olan fuarda, Ayşe Kulin, Canan Tan, Pia, İrfan Değirmenci ve Emre Kongar gibi çok sayıda yazar da imza günü düzenleyecek.