Skorer Aynen devam

Aynen devam

10.12.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Carvalhal, Manisaspor karşısında başarılı olan takımını bozmayacak. Sadece sakatlanan Q7’nin yerine Holosko’ya şans vermesi bekleniyor

Aynen devam

Ligde yakaladıkları çıkışı bu hafta sonundaki İstanbul B.B. maçını da kazanarak sürdürmek isteyen Beşiktaş, hazırlıklarına dün sabah yaptıkları idmanla başladı.
Teknik sorumlu Carlos Carvalhal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Manisaspor maçında oynayanlar yenilenme çalışması yaparken diğer futbolcular ise kondisyon ve taktik çalışması yaptı. Bir süredir sakatlıkları bulunan Edu, Onur ve Ersan takımla birlikte çalışmalara başlarken Simao ve Aurelio ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.
Ayağının tozuyla ara vermeden İstanbul B.B. maçının hazırlıklarına başlayan Carvalhal’ın, Manisaspor maçındaki kadroyu fazla değiştirmeden sahaya süreceği öğrenildi. Portekizli teknik adamın sakatlanan Quaresma’nın yerine Holosko’yu bugünkü taktik idmanındaki çift kale maçta oynatacağı vurgulandı. Carvalhal’ın, uzun süredir değiştirmediği defans kurgusunu yarınki maçta da aynı bırakacağı bildirildi.
Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını bu akşam yapacakları idmanla tamamlayarak kampa girecek.

Haberin Devamı

Hoş geldin Bobo!
Beşiktaş tarihinin en çok gol atan yabancısı Bobo, eski takımının dünkü antrenmanını takip etti. Brezilya’nın Cruzeiro takımında oynayan Bobo, tesislerde hem eski takım arkadaşları, hem de personelle hasret giderdi. Brezilyalı futbolcu, Beşiktaş’ın yarın Fiyapı İnönü’de İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacakları maçı izledikten sonra Pazartesi günü uçakla ülkesine dönecek.

10’ar bin dolar cepte
Manisaspor maçını da üç puan alarak geçen Beşiktaşlı futbolcular, Orduspor maçından sonra 5’er bin dolar daha prime hak kazandı. Siyah-beyazlı oyuncular üst üste kazandığı maçlarla ceplerini primle doldururken, bu hafta sonundaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını da kazanmaları halinde 15 bin dolarlık prime ulaşacak, ayrıca üç maç üst üste kazandığı için ayrıca 5’er bin dolar daha hak edecek.

Haberin Devamı

En skorer Pektemek
Almeida’nın formsuzluğu nedeniyle Beşiktaş’ın forvetinde ilk 11’de görev yapan Mustafa Pektemek, kendisine güvenenleri mahçup etmedi. Manispor karşısında da bir gol bulan oyuncu, toplam 4 golle siyah-beyazlıların bu sezonki en skorer ismi oldu. Sakatlığı dışında sürekli oynama şansı yakalayan ve şu ana dek 503 dakika sahada kalan Almeida ise ligde sadece 2 gole imza atabildi.Edu ise 1 gol atabildi.

Mensah Bonsu İstanbul’da
Beşiktaş Milangaz’ın daha önce anlaşmaya vardığı İngiliz basketbolcu Pops Mensah-Bonsu dün İstanbul’a geldi. Sağlık kontrolünden geçtikten sonra işlemleri tamamlanacak olan 28 yaşında ve 2.06 boyundaki oyuncunun Banvit maçında takımda yer alıp alamayacağı netleşmezken, Coach Ergin Ataman, kısa oyuncu konusunda da araştırmalarının sürdüğünü söyledi. Beşiktaş Milangaz, Deron Williams ile Semih Erden’in NBA’e geri dönüşlerinin ardından iki takviye yapılacağını açıklamıştı.