Gündem Hatırla Gönül 12. yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı - İzle

Hatırla Gönül 12. yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı - İzle

31.12.2015 - 15:41 | Son Güncellenme:

Star Tv'de final yapmaya hazırlanan Hatırla Gönül merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanın dorukta olduğu Hatırla Gönül 12. yeni bölüm fragmanı izleyiciyi heyecanlandırdı. Dizinin yeni bölümünde neler olacak? İşte ayrıntılar..

Hatırla Gönül 12. yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı - İzle

Most Production'ın yapımcılığını üstlendiği Hatırla Gönül dizisi 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Geçen sezon ‘Aramızda Kalsın’da Yadigar karakterini canlandıran Gökçe Bahadır’ın başrollerini Engin Öztürk ve Onur Saylak’la paylaştığı yeni dizisi ‘Hatırla Gönül’, 13’üncü bölümle final yapacak.

Haberin Devamı

Yönetmen koltuğunda Gül Oğuz oturduğu dizinin senaryosunu Deniz Yeşilgün ve Esra Çetek yazıyor. Senaryo danışmanlığı ise Berkun Oya’ya ait.

Hatırla Gönül yeni bölümüyle Pazar 20.00'da Star'da!

HATIRLA GÖNÜL 12. BÖLÜM FRAGMANI



Hatırla Gönül 11. son bölümünde, Yusuf polisten kaçarken Jülide’yi de yanında götürür. Yusuf’tan gerçek kimliğini ve içinde yaşadığı yalanı öğrenen Jülide bunlara inanmakta zorluk çeker, kendisine anlatılanlarla ve gördükleri arasında kalmıştır. Yarattığı sahte hayatın açığa çıktığını anlayan Tekin tüm şiddetiyle Gönül ve Yusuf’u aramaya başlar. Ancak attığı her adım peşindeki kiralık katili de Gönül’e yaklaştırmaktadır.

HATIRLA GÖNÜL BİTİYOR!

Başrollerini Gökçe Bahadır, Onur Saylak ve Engin Öztürk'ün paylaştığı 'Hatırla Gönül'den kötü haber geldi. Son dönemde reytinglerinde ciddi bir düşme yaşanan dizi final kararı aldı. Hatırla Gönül, 10 Ocak 2016'da ekrana gelecek olan 13. bölümüyle izleyiciye veda edecek.

Hatırla Gönül 12. yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı - İzle