Ege 'Hayal edilemeyen proje gerçekleşti'

'Hayal edilemeyen proje gerçekleşti'

25.05.2018 - 05:52 | Son Güncellenme:

Denizli’de, Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmete girdi. Bakan Zeybekci, “Kent için hayal edilemeyen bir projeydi” dedi

Hayal edilemeyen proje gerçekleşti

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin kent merkezi ve 4 ilçede yaptığı 7 kapalı yüzme havuzundan birisi olan Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi de törenle hizmete açıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Anafartalar Kapalı Pazaryeri’nde düzenlediği mahalle iftarında açılışı gerçekleştirilen programa, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de katıldı.

Haberin Devamı

‘Örnek bir proje’

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, iftar ve açılış programına muhteşem bir katılım olduğunu belirtti. Başkan Zolan, “Ramazanımız mübarek olsun. Çok şükür biz de gece gündüz şehrimize güzellikle getirmek için çalışıyoruz” dedi. Programın gerçekleştiği Anafartalar Kapalı Pazaryeri’nin Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin belediye başkanlığı döneminde yapıldığını anlatan Başkan Osman Zolan, “Örnek bir proje, kendisine çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu bölgemizde yüzme bilmeyen insanımız kalmayacak” dedi.

Vizyon kent vurgusu

Sözlerine tüm vatandaşların ramazanını tebrik ederek başlayan Bakan Zeybekci, “Öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımıza bu muhteşem iftarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi. Bakan Zeybekci, “Gördüğünüz gibi hizmet yarışı devam ediyor. Nihat Zeybekci bir kısmını yaptı, Osman Zolan geri kalan kısmını yapıyor” diye konuştu. Bakan Zeybekci, şöyle konuştu: “Bu yüzme havuzu bir zamanlar hayali bile kurulamayacak bir yüzme havuzuydu. Denizli hak ettiğini aldı. Ege’nin vizyon şehri oldu. Türkiye’de parmakla gösterilen bir dünya şehri oldu.”