Cadde Hayali gerçek oldu

Hayali gerçek oldu

07.08.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ali Sunal, hikayesi kendisine ait olan romantik komedi filmi ‘İlk Gülüşte Aşk’ için, “Beş yıllık hayalim gerçek oldu” dedi

Hayali gerçek oldu

Başrollerini Ali Sunal ve Hatice Şendil’in paylaştığı ‘İlk Gülüşte Aşk’ın basın toplantısı önceki gün yapıldı. Hikayesi Ali Sunal’a ait olan filmde, ikilinin yanı sıra Ayda Aksel, Ahmet Saraçoğlu, Janset, Zerrin Sümer, Soner Karvan, Mehmetcan Mincioğlu, Ali Çevik ve Berk Pamir yer aldı.

Haberin Devamı

Romantik komedi ‘İlk Gülüşte Aşk’ın Baltalimanı’ndaki basın toplantısına katılan oyunculardan, ‘Metin’ karakterini canlandıran Ali Sunal rolüyle ilgili “Hastalık hastası, titiz bir adam. Karşısına yaşamaktan keyif alan bir kadın çıkıyor. Hikaye bu yaraların aşkla birleşmesiyle başlıyor” dedi.

“Siz hiç ilk görüşte aşık oldunuz mu?” sorusuna “Kim olmadı ki?” diyerek yanıt veren Sunal, “Aşkı eğlendirerek hissettirmek, vurgulamak amacım, daha ne olabilir ki?” diye konuştu. Film için “Beş yıllık hayalim” diyen Sunal, “Bu zaman içinde insan tanıdım. Ne yapmalıyım, ne yapmayayım? Tecrübe bu” dedi.

Usta oyuncu Kemal Sunal’ın filmlerini izinsiz yayınlayan kanallara da değinen Sunal, “Telif olayı için uğraşıyoruz. Mantar gibiler, bari soyadımızı koymasalar” açıklamasını yaptı.